[IMG]http://img385.**************/img385/5444/95071721topyeni002tt5.jpg[/IMG] Gustavo Colman İstanbul'a geldi Trabzonsopur'un İlk Arjantinli futbolcusu olan Gustavo Colman, teknik direktor Ersun Yanal ve yonetici Mahmut Aksu ile Turk Hava Yolları'nın(THY) tarifeli ucağıyla saat 15:30'da Bruksel'den İstanbul'a geldi. Arjantinli oyuncuyu teknik direktor Ersun Yanal da karşıladı. Ataturk Havalimanı'nda gazetecilere buyuk bir takımda top koşturacağı icin cok heyecanlandığını belirten Colman, "Turkiye'deki Arjantinlilerle transferim hakkında konuşmadım. Trabzonspor'un buyuk bir takım olduğunu biliyordum. Şampiyonluk gormeye geldim. Bu takımda top koşturacağım icin cok mutluyum" dedi. Trabzonspor formasıyla basın mensuplarına poz veren Colman ve yoneticiler saat 17:30 ucağıyla Trabzon'a gececek. Kendisini 5 yıllığına bordo mavili renklere bağlayan imzayı Belcika'da atan Colman icin yarın imza toreni duzenlenecek. COLMAN KİMDİR? Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman 19 Nisan 1985 tarihinde Buenos Aires'in Pilar kentinde dunya geldi. Kariyerine 2003 yılında Arjantin Primera ligi takımlarından Chacarita Juniors'da başladı. Daha sonra yine Arjantin'in Los Funebreros takımına transfer oldu. Colman 2006 yılında Belcika'nın K.F.C. Germinal Beerschot takımıyla sozleşme imzaladı. Burada gosterdiği performansla kısa sure icerisinde ilk onbirde kendine yer buldu. Colman, Germinal Beerchot formasıyla iki sezonda forma giydiği 45 karşılaşmada rakip fileleri 4 kez havalandırdı. 23.05.2008 Kaynak : DHA __________________