"koltuktan İnmeyİ Yedİremedİ"
Trabzonspor0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- "koltuktan İnmeyİ Yedİremedİ"
-
14-10-2019, 04:47:35Kayıtlı ÜyeTrabzonspor'un eski yoneticisi İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavililerin icinde bulunduğu mevcut durum hakkında carpıcı acıklamalar yaptı! Eleştiri oklarını başkan Nuri Albayrak'a yonelten Hacıosmanoğlu, Albayrak'ın koltuktan inmeyi kendisine yediremediğini soyledi! İşte o sozler.. Trabzonspor eski yoneticisi ve yakında yapılacak kongrede başkan adayı olan İbrahim Hacıosmanoğlu TV 8'de yayınlanan Ve Gool'e carpıcı acıklamalarda bulundu.. "Albayrak yonetimi, H. Ulusoy'u gonderebilmek icin kongre tarihini uzatıyor" "Kongre tarihi gecikmiştir, facia pek yakında gibi gozukuyor. Trabzonspor'a kimse zimmetli değildir, istifalar arttığı zaman ben Nuri Başkan'a dedim ki ; Sayın Albayrak, bircok istifa oldu yarım yonetim ile kulup idare edilmez cekilmek lazım ancak kendisi koltuktan inmeyi yediremedi ve bu duruma gelindi. Kulağıma ciddi şekilde gelen duyumlar var umarım doğru değildir ama doğruluk payı yuzde 90 olarak lanse edildi. Nuri Albayrak, Turkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile aralarında olan gerginlikten dolayı Ulusoy'u başkanlıktan yollamak icin buyuk muhalif havasına burunmuş durumda, yani yapılacak secimlere kadar Trabzonspor Kulubunu pek kongreye goturmek istemediği iddia ediliyor. Kimsenin bordo mavili kulubumuzu kullanmaya hakkı yoktur bi başarısızlık varsa ortada bir an once cekip gidilmesi bilinmelidir. "Albayrak yonetimi aile ortamını sağlayamamıştır" "Kulupte buyuk bir samimiyetsizlik goruyorum Albayrak yonetimi gereken aile ortamını yaratamadığı gibi antipatik de olmuştur. Bu gergin ortamın ortadan kalkması icin yonetimin bir an once gitmesi gerekmektedir. Zamanın teknik direktoru Vahid Halilhodzic bu kulupten ağlaya ağlaya gitmiştir. Nedenini ise burda ornek olması adına bir kez daha sizlere anlatmak istiyorum. "Boylesine guclu bir camia turkiyede kesinlikle buyuk başarılara imza atar ancak tabiki aile ortamı yakalanırsa bununda bu yonetimle yakalanacağını sanmıyorum cunku a'dan z'ye bi değişime ihtiyac duyuluyor" diye konuşmuştu.. Yani diyeceğim Boşnak hoca bunu 8 ayda keşfetti ama yılların trabzonluları bunu anlayamadı, bir an once ellerini ayaklarını bu kulubun uzerinden cekmelerini şiddetle tavsiye ediyorum..." "Albayrak yonetimi olduğu surece daha cok kişiler kacar" "Bu kulube bu ortamda Kakaları da Ronaldinhoları da getirseler herkes kacar. Gelen yıldızları herkes biliyor hepsi dunya capındaydı ama maalesef samimiyetsizlikler yaşanan kaoslar hepsini kacırdı. Ersun Yanal geldiğinde kadroyu biliyordu ama samimi ortamın olmadığını hesaba katmadı. Tamam kadro 3 buyuklere gore iyi değil bunu kabul ediyorum ama anadolu kulupleri arasında da kadro olarak birinci sırada olduğumuza inanıyorum. Ancak dediğim gibi samimiyetsizliğin olması başarıyı getirmiyor halbuki bir sıcak ortam bu takımı anında ayağa kaldırır. Bu takımda ki iyi oyuncular niye oynayamıyor soyleyim mi? Devamlı takım yetersiz oyuncu alınacak diye ortaya cıkıyorlar kimseyi alamıyorlar futbolcular uzerindede etki oluşturuyorlar sonra bir iki futbolcu gondererek sucu onlara yukluyorlur boyle bi yonetim anlayışı olamaz..." "Albayrak yonetimi bencil tavrı ile yeni yonetime ağır bir yuk bırakacak" "Nuri Albayrak ve ekibi gorevi bir an once bırakıp gitmezse bunun hesabını tarihe ağır oderler... Gordugunuz uzere 19 hafta geride kaldı ve trabzonspor 11. Sırada yani kume duşme hattına puan olarak cok yakın.. Kongreyi de ertelediler, yeni yonetimi ara transfer doneminden yararlandırmadılar bu korkunc bir bencilliktir, Karadeniz'in en buyuk ve guzide kulubunu bu hale getirmeye kimsenin hakkı yoktur koltuk sevdası ve bir takım kişisel davalar yuzunden cekip gidemediler artık bencilliği bırakıp kulubun iyiliği bir nebze olsun duşunulmeli ve kongereye gidilmelidir. Albayrak yonetiminin yeni yonetime boylesine ağır bir sorumluluk bırakmaya hakkı yoktu ama maalesef boyle olacak. Tum kotu duşuncelere ve artniyetli tavırlara rağmen yinede bu takım super ligi iyi yerde bitirecek ve başarı kacınılmaz olacaktır." __________________