Trabzonspor Kulubu'nde 9-10 Şubatta yapılacak genel kurulda başkan adayı olan İbrahim Hacıosmanoğlu, transfer icin kampanya başlatılması cağrısında bulundu. Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un kadrosunun daha iyi şeyler yapabileceğini belirterek, ''Futbolcularda bir guven eksikliği var. Bir gol yedikten sonra ne yapacağını şaşırıyor oyuncular. Guven sorununu ortadan kaldırmak lazım. 9-10 Şubattaki kongreden sonra yeni gelecek olan yonetim futbolcuların daha da guvenli sahaya cıkmasını sağlayacaktır. Daha iyi sonuclar alınacaktır'' dedi. Hacıosmanoğlu, şu anda Trabzonspor'un transfer yapması icin ceşitli toplantılar yapıldığını belirterek, şoyle konuştu: ''Başkan adayı Sadri Şener'in yonetimindeki arkadaşlar, mevcut başkan ve yonetim ile goruşuyor. Ben bir cağrı yapıyorum, bu iş konuşmakla olmaz. Gecmişte Galatasaray'ın yaptığı gibi bir kampanya başlatalım. Bu kampanyayı ben başlatayım. Kampanya ile yoneticiler, yonetici adayları cebinden para cıkartsın. Trabzonspor'un transfer yapmak icin sıcak paraya ihtiyacı var demek ki. Onu sağlayalım. Eğer insanlar hakikaten Trabzonspor'a hizmet etmek istiyorsa, boyle bir hesap numarasını actırıp, bu kampanyayı başlatalım.'' Kaynak : AA BU HALLERE GELDİK YA HELAL OLSUN YAAA __________________