''Trabzon'u yeneceğimize inanıyorum''
Trabzonspor0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- ''Trabzon'u yeneceğimize inanıyorum''
-
14-10-2019, 04:47:01Kayıtlı ÜyeCaykur Rizespor Teknik Direktoru Saffet Susic, Fortis Turkiye Kupası'nda Ankaragucu'nu yenip ceyrek finale yukselerek elde ettikleri moral ile Trabzonspor karşısında da iyi sonuc alacaklarına inandıklarını soyledi. Susic, idman oncesi gazetecilere yaptığı acıklamada, hafta icinde Fortis Turkiye Kupası'nda Ankaragucu karşısında kazanmalarının futbolcuları olumlu yonde etkilediğini belirterek, ''Kendimize olan guvenimizi kazandık. Hepimiz Trabzonspor macını bekliyoruz. Kafa ve fizik olarak hazırız. Turkiye Kupası'nda kazandığımız moralle Trabzonspor karşısında iyi sonuc alacağımıza inanıyorum. Fakat bir gercek var. Karşılaşma, Trabzonspor'un da bizim de kazanmamız gereken bir karşılaşma. Bunun icin son derece zor bir mac olacak'' dedi. Kurşat'ın eksikliğini Trabzonspor karşısında hissedebileceğini ifade eden Susic, ''Kurşat takım icin son derece onemli bir futbolcu. Onun bu macta cezalı olması bizi biraz zorlayacaktır. Fakat onun yerine oynayacak olan futbolcunun da cok iyi işler yapacağına inanıyorum. Henuz kafamda Trabzonspor macının kadrosu hazır değil. İki gunumuz daha var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz'' diye konuştu. Yeşil-mavililer, bir gunluk iznin ardından calışmalarına Mehmet Cengiz Tesisleri'nde başladı. Calışmaya sakatlığı bulunan kaleci Emrullah Şalk katılmazken, Kurşat ve Sezer koşu yaptı. Koşunun ardından kısa pas calışması yapan yeşil-mavililer, idmanı taktik ağırlıklı mac yaparak tamamladı. __________________