"Trabzonspor diye bir şey kalmayabilir!"
Trabzonspor0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- "Trabzonspor diye bir şey kalmayabilir!"
-
14-10-2019, 04:46:57Kayıtlı Üye"Trabzonspor diye bir şey kalmayabilir!"Partisinin Trabzon'daki toplantısında Trabzonspor'u değerlendiren Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Ozak, Trabzonspor icin her ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirterek, "Eğer devre arası transfer yapamazsak ve birlikteliği sağlayamazsak Trabzonspor diye bir şey kalmayabilir" dedi. Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Ozak, Trabzospor'un kendisinin ve bir cok kişinin ust kimliği olduğunu belirterek, "Siyaset sporun emrinde olmalıdır. Ama Trabzonspor'a siyaset girmemelidir. Cok şukur biz buna dikkat ettik ve siyaseti Trabzonspor'a sokmadık. Trabzonsporlu olmanın gururunu yaşayanlar Trabzonspor'un sorumluluklularını da yaşamalıdırlar. Trabzonspor konusunda bir taraf olamazsınız, yoksa bertaraf olursunuz. Biz doğruları soylememiz lazım kulup bizim, takım bizim. Yonetim A olur, B olur, C olur. Trabzonspor'a kim civi cakıyorsa onun emrinde olmamız gerekiyor. Eğer bu yonetim devam edecekse onun yanında oluruz, eğer başka yonetim gelirse onun da yanında olmamız gerekiyor" diye konuştu. Ozak, Trabzonspor'un bir cok yeni projeye ihtiyac duyduğunu belirterek, "Trabzonspor icin hazırladığımız bir kolej projemiz var şu anda hazırda duruyor. Bunun dışında bir Trabzonspor Universitesi yapmamız gerekiyor. Bunların dışında İstanbul Kartal'daki gibi kulube gelir getirici kaynaklar bulmamız gerekiyor. Aksi takdirde Fenerbahce, Beşiktaş ve Galatasaray'la yarışmamız gucleşebilir. Bu gibi tesisleri az para vererek veya hic para vermeyerek, Trabzonspor'un gucunu kullanarak bunları almamız gerekiyor. Akyazı'daki tesisin yasal alt yapısını kurmaya calışıyoruz. 2011 Olimpiyatları icin gelecek olan vaziyet planı ile burayı yapmayı planlıyoruz. Burada bir dolgu meselesi var. Buranın yapılması onemli bir finansman gerektiriyor. Sayın Başbakan ve TOKİ buna olur derse bu iş yapılabilir" dedi. ANKARA, MANİSA TRANSFER YAPTI, BİZ YAPAMADIK! Trabzonspor'a civi cakılacaksa bunu ilk biz cıkarız diyen Ozak, "Takım kotu gidince yonetim oraya yoğunlaşıyor. Bu tip projelere yoğunlaşamıyor. Trabzonspor zor durumda. OFTAŞ macında herkes sahaya gelsin, takımı herkes desteklesin dedim. Aksi takdirde durumuz iyi değil. Bu işten biraz anlarım. Şu anda futbolcuların bacakları titriyor. Tribunlere gelenlerin bazıları paralı gelenler değil bir başkaları tarafından yonlendirilen kişiler olabilir. Şehirde kulubun başkanına kufur edildiği zaman ben bana edilmiş olarak kabul ederim. Nitekim Karadeniz oyunlarında, ben bu saygısızlıktır dedim. Mudahale edin dedim. Ama Trabzon'da herkes bir tarafta, dağınık bir durumda. Aydınlar cesur olup cıkmalı ve Trabzonspor'a destek vermeliler. Şimdi 9 Şubat'ta bir secim yapılacak. Bu secim tarihi doğru değildir. Yanlıştır. Fatura hepimize gelecek. Ocak ayı gitmiştir. Manisa transfer yaptı, Ankaraspor transfer yaptı başka kulupler yaptı ama Trabzonspor yapamadı. Para bulmakta biraz zorluk cektik. Borsayla ilgili onemli sorunlar yaşıyoruz. Trabzonspor hepimizindir. Biz Nuri Bey ile konuştuk. Trabzonspor yapacaksak yapalım, parasını hep beraber verelim dedik. Ama 9 Şubat'a kadar transfer yaptık, yaptık. Yapamazsak ve birlikteliği sağlayamazsak Trabzonspor diye bir şey kalmayabilir. Yonetim kurulu ve futbolcular şehre cıkamıyor. 4 buyukler neredeyse uc buyuklere duşuruldu. Trabzonspor ile ilgili ne yapılacaksa biz Ankara'da bunu yapmaya calışacağız. Bugunden itibaren herkes elinden geleni yapmalıdır" şeklinde konuştu. __________________