Klopp'un Sturrige Veda Mesajı
Trabzonspor0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- Klopp'un Sturrige Veda Mesajı
-
14-10-2019, 04:37:23Kayıtlı ÜyeTrabzonspor'un dunyaca unlu yıldızı Daniel Sturridge, henuz forma giymese de kısa surede herkesi heyecanlandırdı. Hem bordo-mavili kulupte hem de şehirde Sturridge şimdiden ozel bir konuma sahip oldu. Liverpool'un başarılı menajeri Jurgen Klopp da 4 yıla yakın bir sure beraber calıştığı İngiliz forveti unutmadı. Tecrubeli golcunun ayrılığı sonrası kulubun resmi sitesine ozel bir veda yazısı yazan Klopp, cok ozel bir ismi uğurladığını aktardı. Alman teknik adam, Sturrige icin şu sozleri sarf etti; "Unutulmaz bir oyuncu. Her şey icin teşekkurler. Buraya ilk geldiğim donemlerde en cok yardımı gorduğum isim. Bana hep takımı kurmamda doğru yardımlarda bulundu. Şampiyonlar Ligi'ni kazanan bu takımın kuruluş aşamasında gelip, onemli katkılarda bulundu. Liverpool'a cok cok cok onemli goller kazandırdı. Hayatımda gorduğum en iyi golcu vuruşuna sahip futbolcu... Daha once hayatımda onun kadar iyisini az gordum. Hic ummadığınız yerlerden, ummadığınız goller cıkarabiliyor. Cok zeki, kendine guveni olan ve asla korkmayan bir isim. Her zaman duşunduklerini durustce soyler. Genc oyunculara harika katkıları oldu. Belki coğu kez saha dışındaydı ama soyunma odasında gercek bir liderdi. Başarılar diliyorum, en iyi dileklerim kendisiyle." 15 EYLUL'DE SAHADA Daniel Sturridge, Genclerbirliği macıyla birlikte taraftarı onunde ilk kez sahaya cıkmaya hazırlanıyor. Takımın sezon oncesi kamp calışmalarında yer almayan ve fizik olarak tam hazır durumda bulunmadığı icin ligin ilk 3 haftasında forma giyemeyen oyuncunun 15 Eylul'de oynanacak Genclerbirliği macının kadrosunda yer alması bekleniyor. HaberTS __________________