Trabzonspor'dan Mikel'e Mesaj:"Randıman Alamıyoruz"
Trabzonspor0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Trabzonspor'dan Mikel'e Mesaj:"Randıman Alamıyoruz"
-
14-10-2019, 04:37:22Kayıtlı ÜyeRadyospor’da Spor Kazanı programında Ozgur Sancar’a konuşan Ali Kemal Denizci’nin acıklamaları şu şekilde:Benzer Haberler Ali Kemal Denizci'den milli takım yorumu... Rakibe gore farklı şekilde oynama planları, her hocanın duşunduğu bir olaydır. Kulup takımlarında, ‘Ben oyunumu ortaya koyayım. Gerisini yaparız’ diyenler oluyor. Milli Takım cok değişkenlik gosterebilir. Bir kulup havasından farklı. Şenol Guneş de rakibi iyi incelemiştir. Daha once teknik kapasitesi yuksek oyuncularla maca cıkacağım dedi ve doğrusu oydu. Onu yaptı. Cocuklar, Andorra macında her şeyi ortaya koydu. Rakip gol teşebbusunde bulunmaz mı? Maalesef bazı takımlar bu havada oluyor. Şenol Guneş de onu tespit etmiş. Moldova macında da Şenol Guneş tespitlerini ortaya koyacaktır. Zamanla istediği tum şeyleri, kadrosu dahil… Bazı şeyler oturunca cok daha iyi bir milli takım izleyeceğimizi duşunuyorum. Ali Kemal Denizci: "Moldova macını iyi gecireceğiz diye duşunuyorum" Futbolun guzelliklerinden biri peşin konuşmama gerekliliğidir. Başlangıcta bir gol attığında macı 5-0 da bitirebilirsin. O ilk gol cok onemli. Milli Takım adına cok umitliyim. Moldova macını iyi gecireceğiz diye duşunuyorum. Onlardan farklı oynayacağız, gol pozisyonları yakalayacağız. Fakat; macın neticesi ne olur hep beraber goreceğiz. Umarım kazanırız ve yola devam ederiz. Ali Kemal Denizci: "Trabzonspor, Abdulkadir’in eksikliğini hissedecektir" Cağ değişti. Mesela benim 3 kere ayağım kırıldı. Ama yılmadım. En iyi şekilde macları ve kariyerimizi bitirdik. Futbolda sakatlıklar istemediğimiz şeyler. Bu cağda 6-7 hafta daha da kısa olabilir. Genc oyuncular daha cabuk toparlanır. Bazı futbolcular yaşlıdır, sonra form tutmak icin zorlanır. Ama Yusuf Sarı ve Abdulkadir gibi genc oyuncular daha cabuk sahaya doner. Abdulkadir’de sahalara cabuk donebilme ve form tutabilme iradesini goruyorum. Bu oyuncular Trabzonspor’un cok şey beklediği oyuncular. Trabzonspor, Abdulkadir’in eksikliğini hissedecektir. Uzucu bir sakatlık. Trabzonspor bu donemi az hasarlarla atlatabilirse yarınlara cok daha farklı girecektir. "Obi Mikel’den istediğimiz randımanı alamıyoruz" Sturridge yeni geldi. Buyuk isim, bir an once katılsın istiyor herkes. Ama bence zamana ihtiyacı var. İsmi var, yuzu guluyor. Peşin konuşmak istemiyorum. Belli bir kariyeri var. Obi Mikel icin de cok buyuk iş başarıldı, iyi ki alındı denildi. Ancak; duşunduklerimiz gercekleşmedi. İstediğimiz oyun şeklini ortaya koyamadı. İnşallah yarınlarda farklı olur. Bugun iyi diye duşunduğumuz bir oyuncu kotu performans sergileyebilir. Ya da tersi olabilir. Obi Mikel’den istediğimiz randımanı alamıyoruz. "Obi Mikel'in bolgesinde Abdulkadir'i tercih ederim" Klasik bir duşunceye sahip değilim. Abdulkadir Parmak Trabzonspor’a farklı katkı veriyor. Abdulkadir duşuncesinde olan futbolcular diyorum. Obi Mikel cok iyi bir oyuncu. Ancak; Trabzonspor’a cok uyan bir futbolcu mu sorusu geliyor akıllara. Herkesin farklı duşunceleri oluyor mevkiye bağlı olarak. Trabzonspor’da o mevkide Abdulkadir Parmak stilinde bir oyuncu tercih ediyorum. Fakat; 1 ay sonra farklı şeyler de duşunebiliriz. Peşin konuşmamak gerekiyor. Ali Kemal Denizci: "Obi Mikel'in hanımı ve cocuğunu mu transfer ettik?" Futbolculara cuvalla paralar veriliyor. Hanımım şoyle dedi, cocuğum boyle istedi… Biz oyuncunun hanımını, cocuğunu transfer etmedik. Ortada bir anlaşma var. Aman şunu kızdırmayalım, ustune titreyelim diyoruz. Bizim cocuklara bu kadar titresek farklı olur. Dokuyoruz paraları, gonderirken de ustune para veriyoruz. Sadece Trabzonspor değil, bircok takımda boyle oluyor. Teknik direktorluğu 20 sene once bıraktım. İyi ki de bıraktım diyorum. Ali Kemal Denizci: "Unal Karaman, Trabzonspor'a gelebilecek en iyi teknik direktordu" Unal Karaman, acıklamalarında da olsun kazandığı zaman da olsun guzel mesajlar veriyor. Unal Karaman'ın dik duran, daha once buyuk takımları calıştırmış, oturaklı bir havası var. Bu da bize umit veriyor. Hocalığını da yaptım. Futbolculuğunda da boyle biriydi. Futbol bu. Ne diyoruz? Başarı olmadığı zaman ne yaparsan yap duramazsın. Unal Karaman, arkasından birilerini konuşturacak biri değil. Bana gore şu donemde Trabzonspor’a gelebilecek en iyi teknik direktor. HaberTS __________________