Uyelerin şikayetleri uzerine ve bazı konuların artık abartılmasından dolayı yeni kurallar getirildi. 1) İmzaların boyutları aşırı olmaya başladı, standart olan SIZE=4 seceneginin uzerine cıkılmaya başlandı. SIZE=4'u gecen imzalar taramızdan tamamen silinecektir. Bu yuzden imzalarınızı forum standartlarına almanız rica olunur. 2) İmzasında başka sitenin adresi, başka sitenin tanıtımı, kapalı başka sitenin adresini vermek " Buraya Tıkla " gibi. Kısaca forumTR dışında link vermek yasaktır ( Bkz. Benim İmzam gibi ) İmzalarınız da eğer bu tur adresler var ise silmeniz rica olunur, aksi taktir de forumdan uzaklaştırılırsınız. 3) Reput puan sadece paylaşım icindir, bunu bir kac kişi ile aranızda cevirmek " Yonetim dili ile Rep. Cetesi " kurallara aykırıdır. Reput yani terazi sadece paylaşımlara ve beğendiğiniz konulara destek vermek amaclı kullanılan bir uygulamadır. Ahmet size rep verdiyse o paylaşımınız icindir, ahmet bana rep verdi bende ona vereyim diye bir zorunluluğunuz yok. Kısaca aşağıda ki rep. uygulamaları kurallara aykırıdır. * Rep. verdim sende beni gor. * Rep'i az olanlara destek verelim. * Rep kardeşliği, kankalık vs. vs. * Bu konu altına yazanlar birbirine rep versin. * Aynı kişiler icinde rep cevirmek. * Rep'e rep veriyorum ( bu kurala dahil değildir, yasak değildir ) Artık Rep. puanları takibe aldık, yorumları, kimler neden vermiş, kac kere rep vermiş gibi konuları yonetim takip edecektir. Paylaşım yapanlar icin rep'in değeri kalmadı, teşekkur edilmiyor, destek verilmiyor, bir de rep'in değerini oldurmeyin. Yukarıda saymış olduğum nedenlerden dolayı rep alış verişi yapanlar forumdan uzaklaştırılacaktır. 4) Bir cok uyelik almak ve bu uyelikleri kendi konunuzu up etmek, kendi kendinize mesaj yazmak ve kendinize rep vermek gibi işlemleri gercekleştirmek yasaktır. Bu işlemleri yaptığınız tespit edilirse forumdan tum uyelikleriniz ve kendi uyeliğiniz silinir. 5) Futbol Bolumlerinde bir uye sizi kızdıracak bir yazı yazmış ise hemen yonetime bildirin cevap vermeyin. Cevap veriyorsunuz o kişi banlanırken sizde kavga ettiginiz icin banlanıyor ve neden? diye soruyorsunuz. Yonetim o anda kavga edenleri ve kural dışı mesaj yazanlara bakıyor, siz cevap yazdığınızda o kişiye aynı uslup ile onunla beraber arada kaynıyorsunuz. Ozelinize veya konu icinde sizi kızdıracak, aşağılama, hakaret, kufur vs. gibi olaylarda kesinlikle cevap yazmayın. Yonetime iletin gerekeni yapsınlar, siz neden moralinizi bozuyorsunuz? Biz neden burdayız siz rahatsız olmayın kendinizi bilmez 1-2 kişi yuzunden. Bunları haber vermezseniz yonetim hangi birini gorsun. Kısaca yonetime lutfen yardımcı olunuz. İMZA BOYUT ORNEKLERİ: Forum kurallarına uygun imza boyutları: EN İYİ FORUM FORUMTR EN İYİ FORUM FORUMTR EN İYİ FORUM FORUMTR EN İYİ FORUM FORUMTR Forum kurallarına uygun olmayan ve silinecek olan imza boyutları: EN İYİ FORUM FORUMTR EN İYİ FORUM FORUMTR EN İYİ FORUM FORUMTR Yeni kurallar 15.05.2005'den itibaren gecerlidir.. Anlayışınız icin teşekkur ederiz. Saygılar __________________