İbrahim Şahin’den TRT’ye tepki Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlumuz İbrahim Şahin, bugun Sadri Şener Sosyal Tesisleri’nde bir basın toplantısı duzenledi. Şahin, toplantıda İstanbulspor – Trabzonspor karşılaşmasının TRT’den naklen yayınlanacak olmasını eleştirdi. Yayıncı kuruluşun Trabzonspor’un maclarına farklı uygulamalar yaptığını soyleyen Şahin, yine kulubun uzerinde bir takım kişilerin oyunlar oynamaya calıştığını ifade etti. Şahin şoyle konuştu: “TRT, bugune kadar Fenerbahce, Beşiktaş ve Galatasaray'ın maclarını hic naklen yayınlamadı. Yayıncı kuruluş olan Digiturk, sezon başında bizimle yaptığı goruşmelerde vermiş olduğu sozu tutmadı. İstanbulspor ile oynayacağımız macın televizyondan naklen verilmesini, taraftarımızın maca olan ilgisini azaltmak icin yapılan bir uygulama olarak goruyoruz. Bana gore bunun sorumlusu Digiturk’tur.” ‘Bizi yok sayıyorlar’ İstanbulspor karşılaşmasının şu anda ligdeki en onemli karşılaşma olduğunu belirten Şahin, yayıncı kuruluşun bunu yayınlamaktan imtina etmesini anlamakta zorlandığını dile getirdi. Şahin acıklamalarına şoyle devam etti: “Hicbir iddiası kalmayan takımların maclarını yayınlamak, herhalde bu kuruluşu yoneten birkac kişinin anlayışı. Ne gibi bir hesapları var bilmiyorum ama bizi yok sayarak hareket ediyorlar. Boyle yaparak, Turkiye'nin her yerindeki, buyuk Trabzonspor taraftarlarından tepki gorduler.” ‘Dekoderimi iade ederim’ Yayıncı kuruluşun bu uygulamalarını seneye de surdureceğine ilişkin haberlerin kulaklarına geldiğini ifade eden Şahin, bu yonde bir uygulama olduğu takdirde kendi dekoderini iade edeceğini ve tum Trabzonsporlular’ın da aynı yonde hareket edeceğini duşunduğunu soyledi. Liverpool benzetmesi Şahin, taraftarlarımıza da mesaj gondererek tum Trabzonsporlular’u yarın akşam Olimpiyat Stadyumu'na beklediklerini soyledi ve ekledi: "Trabzonspor coşkulu taraftarı ile yarın akşam Şampiyonlar Ligi vizesi alacak. Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Liverpool ile Trabzonspor’un cok benzer tarafları olduğunu duşunuyorum. Biz de aynı İngiliz takımı gibi kafa kafaya mucadele verir; başka takımların antrenorleri gibi 'biz bu kadro ile Şampiyonlar Ligi'nde bir şey yapamayız' demeyiz.” ‘Trabzonspor’a tum Turkiye sahip cıkmalı’ Şahin “Biz buyuk bir takımız. Onun icin Turkiye'nin Trabzonspor’a sahip cıkması lazım. Bu takım uzerinde bir takım oyunlar oynanıyorsa, Turkiye'nin bunu bozması lazım. Bizim en buyuk dayanağımız taraftarlarımızdır. Trubunleri doldurarak uzerimize oynanan oyunlara tepkimizi gostermeliyiz. Biz halk takımıyız. Bizde miras yok, lobi yok, bizde destek yok. Biz ne ekersek onun biceceğiz.” diyerek sozlerini tamamladı. arkadaslar bende dıgıturk kullanıyorum bende dekoderımı ıade ederım __________________