Tekke: 'Once Trabzonspor'
Trabzonspor0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Tekke: 'Once Trabzonspor'
-
14-10-2019, 04:34:28Kayıtlı ÜyeFatih Tekke, şu ana kadar hicbir kuluple goruşmediğinin altını cizdi ve ekledi: "Teklif alırsam once kulubumle paylaşırım" 21.06.2005 'Yanlış yapmam’Trabzonspor’un kaptanı Fatih Tekke, Avrupa’ya transferiyle ilgili soruları yine FANATİK aracılığıyla yanıtladı ve onemli mesajlar yolladı. Deportivo ya da başka bir Avrupa takımıyla goruşmediğine değinerek konuşmasına başlayan Bordo-Mavililer’in yıldızı, asla Trabzonspor’u zorda bırakacak bir karar vermeyeceğinin altını cizdi. Fatih Tekke, camianın kendisini yakından tanıdığını vurgulayarak, “Yanlış bir şey yapmayacağımı herkes bilir. Kulubum benim icin herşeyden once gelir” dedi. ‘Gurur duyarlar’ Avrupa’nın onde gelen ekiplerinde top koşturmanın her oyuncu gibi kendisinin de hayali olduğunu ifade eden Karadeniz temsilcisinin golcusu, “Ancak şu bir gercek ki, bana bir teklif gelirse bunu once yonetimimiz duyar” hatırlatmasını yaptı. Boyle bir oneriyi saklamanın anlamsız olacağına dikkat ceken Fatih Tekke, “Yoneticilerimiz de beni dunyaca unlu bir takımda gormekten gurur duyar. Zaten onların izni olmadan benim boyle bir adım atmam ve tek başıma karar vermem de mumkun değil” diye konuştu. ‘Hedefler buyudu’ Trabzonspor gibi buyuk bir kulupte kaptan olmanın beraberinde belli sorumlulukları getirdiğini de anlatan yıldız oyuncu, herkese ornek davranışlar sergilemeye mecbur olduğunu kaydetti. Bordo - Mavili takımın ozellikle gelecek sezon icin buyuk hedefler koyduğunu da sozlerine ekleyen Fatih, “Hem Turkiye Ligi’nde hem de Avrupa’da cıta yukselecek. Bu nedenle yonetimimiz kadroyu bozmak istemiyor. Onların bu fikrine de saygı duymak zorundayım. Cunku kulubun bana cok emeği var” acıklamasını yaptı. ‘Durumum iyi’ Sağlık durumu hakkında da bilgi veren Bordo-Mavili oyuncu şunları soyledi: “Sezon icinde bircok macta fıtık problemi nedeniyle sıkıntı yaşamıştım. Fakat bilindiği gibi ameliyat icin milli macların tamamlanmasını bekledim. Gecen haftaki operasyon son derece başarılı gecti. Şu an cok rahatım ve sağlığım yerinde. Doktorlarım 2 Temmuz itibarıyla duşuk tempoyla calışmalara başlayabileceğimi soylediler. Ancak yarın (bugun) başlayacak Gerede etabında arkadaşlarımın yanında olamayacağım.” __________________