53 gunun sonunda İstanbul'a ulaşan Halit Şahin, 27 Ağustos Pazar gunu saat 15.00'de Trabzonspor ve diğer takımlara gonul vermiş "adalet" arayan taraftarlar ile Riva'ya yuruyecek. Elli uc gunun sonunda İstanbul'a ulaşmanın mutluluğunu yaşayan Trabzonspor taraftarı Halit Şahin, pazar gunu Turkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da bulunan binasına bir yuruyuş gercekleştirecek. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından acıklamalarda bulunan Trabzonspor'un duayen isimlerden yazar Harun Celik; "Duyanlar duymayanlara duyursun. Halit Şahin, tam 53 gundur yuruyor. O Trabzon'dan İstanbul'a tam 1300 km yol yurudu. Calınan alın terimiz ve emeğimiz icin. Şimdi sıra bizlerde. 27 Ağustos Pazar gunu saat 15:00'de Riva Merkez'de bu uzun yolculuğun son yuz metresini birlikte yuruyoruz. O yuz binlerce adım attı, bir adım da sen at. "Trabzon'da herkes sussa da, susmayan, herkes dursa da durmayan, herkes otursa da oturmayan, mutlaka ama mutlaka yuruyen ve karşı duran biri her zaman oldu ve olacaktır" bunu gostermemiz bile zaferdir. Bunu paylaşalım, bu sefer rica etmiyorum. Trabzonsporlu isen, bu renklere, bu sevdaya gonul vermiş isen, sesimize ses kat. Herkes kendi profilinde paylaşsın. 27 AĞUSTOS PAZAR SAAT 15:00 RİVA MERKEZ. SON YUZ METRE TFF'YE HEP BİRLİKTE." ifadelerine yer verdi. HaberTS __________________