Trabzonspor'a Bu Sozlerle Veda Etti
Trabzonspor0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Trabzonspor'a Bu Sozlerle Veda Etti
-
14-10-2019, 04:31:14Kayıtlı ÜyeBordo mavililer KAP'a yaptığı acıklamada şu ifadelere yer verdi; "Profesyonel futbolcumuz Yusuf Erdoğan'ın Bursaspor kulubune transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya gore; Bursaspor kulubu şirketimize sozleşme fesih bedeli olarak 1.000.000.-EUR+KDV odeyecektir." YUSUF ERDOĞAN'DAN DUYGUSAL VEDA MESAJI "Belki doğum yerim değil ama memleketim oldu burası" diye sozlerine başlayan Erdoğan "Kendimi yeni bir maceraya hazırlıyorum" dedi İşte Yusuf Erdoğan'ın veda mesajıİ ''13 yılım gecti bu guzel şehirde. Belki doğum yerim Trabzon değildi ama memleketim oldu burası. Sadece futbol olarak değil her konuda burada geliştim, her şeyi burada oğrendim. Sahip olduklarımın hepsini bana Trabzon verirken, ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya calıştım. Bazen sevindik bazen uzulduk ama ben Trabzonspor forması giydiğim her saniyede buyuk bir azimle calıştım. Ama şimdi ayrılık vakti… O kadar fazla kişi var ki teşekkur etmem gereken, buraya sığdırmam mumkun değil. Buradan tum Trabzon’a ve Trabzonspor taraftarına bana kattıkları icin tek tek teşekkur ediyorum. Kendimi yeni bir maceraya, yeni bir meydan okumaya hazırlıyorum artık. Tek amacım beni sevenleri gururlandırmak ve Turk futboluna daha iyi hizmetler vermek olacak. Ben dar sokaklarında buyuduğum, bitmeyen yağmurunda futbolu oğrendiğim, gururla formasını giyerken kendimi bulduğum bu şehirden ayrılıyorum… Hakkınızı helal edin. Saygılarımla, Yusuf Erdoğan haberTS __________________