Trabzonspor'un genc oyuncularından Abdulkadir Omur, Genclerbirliği galibiyetinin ardından basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Abulkadir yaptığı acıklamada “Cok guzel bir akşamdı. Zor bir mactı. 1-0 girmemize rağmen mucadeleyi bırakmadık. Cevirebileceğimize inandık. Hocamız bize şan verdi. Kendisine teşekkur ediyorum. Soyunma odasında Ersun Yanal’ın sozlerini ifade eden Abulkadir “Senin yeteneğinin herkes farkında idmanda nasıl performans gosteriyorsan burada da aynısını yap. bize katkı sağlayacaksın elinden geleni yap. “ dedi. Abdulkadir sozlerine şu şekilde devam etti: Fiziğim tartışılıyor ama Allah vergisi. Ozel calışıyorum ama boyumdan dolayı eleştiriler alıyorum. Uzamasa da Allah vergisi. Devam edeceğiz. Trabzonspor’un 50. yılı en iyi yerlere getirmeye calışacağız. Yusuf abi ile birlikteliğimiz altyapıdan geliyor. Trabzonspor forması altında cok iyi maclar cıkardı. Kadroya giremezken hep duşunuyorduk. İkimizde aynı anda forma giyeceğiz. Mutlu olduk. Birbirimize sarılarak belli ettik. Annem babam aradı cok mutlu oldular. Yusuf abi cok mutevazı. Cok buyuk bir yıldız olacak inşallah cok iyi yerlere gelecek. Birlikte Trabzonspor forması ile başarılar elde etmeye calışacağız.. HaberTS __________________