Oyuna 77’de girip 3 dakika sonra beraberliği getiren golu atan Rodallega, o pozisyondan cok kısa bir sure sonra daha net bir fırsatı harcayıp Trabzonsporlular’ı fazlasıyla uzdu. Ancak gecenin sonunda ortaya cıkan bir detay, Kolombiyalı’nın oyunda kalmasının bile riskli olduğunu ortaya koydu. Cunku gol anında rakibiyle carpışan deneyimli forvet, kısa sureli bir beyin sarsıntısı gecirmişti. Değişiklik hakkı kalmayan takımını 10 kişi bırakmamak icin oyunda kalan Rodallega’nın ilk muhadahelesi sağlık ekibi, ardından da Asbaşkan Ahmet Cubukcu tarafından yapıldı. Kacırdığı fırsat sebebiyle beraberliğe sevinemeyen Bordo- Mavililer’in yıldızı o anları şu sozlerle anlattı: ‘10 kişi bırakamadım’ “Golu attığım pozisyonda topa vurduktan sonra darbe aldım. İlk anda pek bir şey hissetmedim. Ancak sonrasında bir baş donmesi oldu. Artık son anlardı ve değişiklik hakkımız da dolmuştu. Saha kalmak istedim. Ardından o pozisyon geldi. İdmanlarda defalarca golle bitirdiğim bir pozisyondu. Fakat rakibi gectikten sonra onumde kalan topu cift gordum. İstediğim vuruşu yapamadım.” ‘Kazanmayı hak ettik’ “O golu de atabilseydim onemli bir galibiyet alacaktık ama olmadı. Gercekten de yaşadığım sakatlıktan daha fazla o pozisyonu kacırdığıma uzuldum. Guzel bir karşılaşma oldu, fakat biz de ozellikle ikinci yarıda kazanmayı cok hak etmiştik. Hem hocama, hem arkadaşlarıma, hem de yoneticilerimize mac sonundaki tebrikleri ve sakatlığıma gosterdikleri ilgi icin teşekkur ederim. HaberTS __________________