Cebi, bugun alışık olmadıkları bir Beşiktaş izlediklerini dile getirerek, “Futbolun fıtratında bunlar var. Yolun daha cok başındayız. Boyle cok mac sonuclarıyla karşılaşabiliriz. Trabzonspor’u da tebrik ederiz. Bugun bir gercek ortaya cıktı ki gormuş olduğumuz kırmızı kartların bedelini odedik. İkinci kez bedelini odemiş olduk. Kırmızı kartlı cocuklarımızın bugun sahada olmamasının handikaplarını yaşadık. Futbolda bunlar var. Onumuzde daha cok maclar var bekleyip sonucları goreceğiz” şeklinde konuştu. “Rakiplerimizin de zor macları var” Rakiplerinin de zor maclar oynayacağını aktaran Ahmet Nur Cebi, “Onemi yok. Rakiplerimizin de cok zor macları var. Goruyorsunuz ki diğer takımlar da cok guclu. Hic kimse kolay lokma değil. Tum rakiplere saygı duyuyorum. Hepsi emek veriyorlar. Cok şey değişecektir. Bu bizim icin de diğer takımlar icin de gecerli” acıklamasını yaptı. “Onlar mutlu oldukca biz de mutlu oluyoruz” Taraftarı mutlu edince kendilerinin de mutlu olduğunu ifade eden Cebi, “Herkes mutlu oluyorsa biz onlardan daha cok mutlu oluyoruz ama sonuclar onemli. Muhim olan buradan cıkıp daha yuksek noktalara gidebilmek. Bugun iyi top oynuyorsunuz yarın kotu top oynuyorsunuz. Maalesef futbolda bunlar var. Bugun aldığımız keyfi yarın sıkıntıyla karşılaşabiliyorsunuz. Futbolu boyle gormek lazım” değerlendirmesinde bulundu. “Pozitif olarak goruyorum” Mucadelenin 58. dakikasında oyundan alınan Negredo’nun oyundan cıktıktan sonra gosterdiği tepki hakkında acıklamalarda bulunan Cebi, şu ifadelere yer verdi: “Yapılan hareket hoş değil. Nedeni ve gerekcesine baktığımızda pozitif olarak goruyorum. Oynamak istediklerinden kaynakladığını cok acık goruyoruz.” “Milli takım bizim baş tacımız” Cebi, siyah-beyazlı takımdan milli takım kadrosuna cağrılan 9 oyuncuyla ilgili de şu ifadelere yer verdi: “Bu Beşiktaş’a gurur verici bir şeydir. İnşallah cocuklarımız orada başarılı olurlar. Milli takım bizim baş tacımız. Umarız ki orada cok buyuk katkı verirler.” haberTS __________________