[IMG]http://img385.**************/img385/5011/4994bgiray001mu4.jpg[/IMG] Giray Kacar sabırsızlanıyor Genclerbirliği Oftaşspor'dan Trabzonspor'a transfer olan savunma oyuncusu Giray Kacar, Bordo-mavili kulupte kimsenin yuzunu kara cıkartmayacağını belirterek, Trabzonspor taraftarının onune cıkmak icin sabırsızlandığını soyledi. Trabzonspor ile 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık sozleşme imzalayan Giray Kacar, Trabzonspor forması onunde yaptığı ilk roportajında iddialı acıklamalarda bulundu. Trabzonspor'da oynayacağı icin buyuk gurur duyduğunu belirten Giray Kacar, "Trabzonspor cok buyuk bir camia. Burada oynayacağım icin cok gururlu ve onurluyum. Ozellikle Necmetti Aytekin başta olmak uzere Trabzonspor, son 3-4 aydır surekli olarak benimle ilgileniyordu. Onlara yakın ilgilerinden dolayı teşekkur ederim. Uzun yıllar Trabzonspor'da oynamak istiyorum. Trabzonspor'a layık olmak ve bordo-mavili camiayı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Trabzonspor'da buyuk başarılara imza atacağımı duşunuyorum" dedi. Trabzon'un futbol oynamak icin harika bir şehir olduğunu ifade eden Giray, Trabzonspor'un başarılı olma vaktinin geldiğini ve buna katkı yapmak istediğini soyledi. Trabzonspor taraftarının onune cıkmak icin sabırsızlandığını belirten Giray, "Trabzonspor'da hic kimse şuphe etmesin. Kimsenin yuzunu kara cıkartmayacağım. Trabzonspor taraftarıyla buluşacağım gunu iple cekiyorum" diye konuştu. Trabzonspor Teknik Direktoru Ersun Yanal'ın kendisi icin buyuk bir şans olduğunu ifade eden Giray, "Ersun Yanal, Turk futboluna bircok futbolcu kazandırdı. Trabzonspor'u tercih etmemdeki buyuk etkenlerden birisi de Ersun Yanal'dır. Ersun Yanal'dan cok şey oğreneceğime ve kendimi daha da geliştireceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı. Giray, kendisine menajeri aracılığıyla Fenerbahce ve Beşiktaş'tan da teklifler geldiğini ancak kendisinin sadece Trabzonspor ile goruştuğunu ve bordo-mavili takımla anlaştığı icin cok mutlu olduğunu ifade etti. Genc savunma oyuncusu, transferinde emeği gecen Trabzonspor Kulubu Başkanı Sadri Şener, Genclerbirliği Oftaşspor Kulubu Başkanı Turgay Kalemci ile Genclerbirliği Kulubu Başkanı ve Genclerbirliği Oftaşspor Onursal Başkanı İlhan Cavcav'a ayrıca teşekkur etti. Giray Kacar'ın ablası Almula Kacar da, Giray'ın Trabzonspor'a transferinden dolayı buyuk onur ve mutluluk yaşadıklarını belirterek, genc futbolcunun Trabzon'da başarılı olacağına inandığını soyledi. 23.05.2008 Kaynak : İHA __________________