Hami: "Biz olsak sokağa cıkamazdık!"
Trabzonspor0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- Hami: "Biz olsak sokağa cıkamazdık!"
-
14-10-2019, 04:26:08Kayıtlı ÜyeTeknik direktor olarak bordo mavili ekibe gelmek istediğini soyleyen Trabzonspor'un efsane ismi Hami Mandıralı, takıma herkesin sahip cıkması gerektiğini belirtirken, ilginc bir itirafta da bulundu; "Bizim donemimizde bu başarısızlıklar yaşansaydı sokağa cıkamazdık".. Trabzon'da yerel bir televizyona acıklamalarda bulunan Hami Mandıralı, tarihinin en kotu gunlerini geciren Trabzonspor'a bugunlerde herkesin sahip cıkması gerektiğini belirterek, "Bugunler Trabzonspor'a cok buyuk destek vermeliyiz. Herkes konuşacağı kelimeye, ağzından cıkacak olan her soze dikkat etmeli. Yapacağımız konuşmalarla ve soyleyeceğimiz sozlerle Trabzonspor'u yaralamamalıyız. Cunku Trabzonspor'un icinde bulunduğu durum zaten kotu, bir de buna parcalanmalar ve kopukluk eklenince ortaya butablolar cıkıyor. Trabzonspor'un icinde bulunduğu durumdan hic kimse hoşnut olamaz. Olan var ise o Trabzonspor hainidir" diye konuştu. 9-10 Şubat tarihlerinden yapılacak olan kongrede Trabzonspor'un kaderini değiştirecek yonetimin iş başına gelmesi gerektiğini belirten Hami Mandıralı, "Trabzonspor kaderini değiştireceği birini bulmalı. Artık Trabzonspor'un sen ve ben kavgasını bir kenarı bırakması gerekiyor. Bu boyle devam edemez, etmemeli, hep birlikte Trabzonspor'a sahiplenmeliyiz. Bunu yapamazsak Trabzonsporumuz elden gidecek. Benim icim parcalanıyor. Bunu kimse anlayamaz" ifadelerini kullandı. Trabzonspor'un her şeyinde bulunduğunu soyleyen Hami Mandıralı, "En buyuk idealim, en buyuk hedefim bir gun Trabzonspor teknik heyetinin başına gecmek, bu benim bir hayalimdir. İddea ediyorum ki cozum yerlilerden gecer. Bir başkası maalesef anlamıyor" diye konuştu. "Kendi icimizde birbirimizle uğraşmadığımız zaman Trabzonspor'da başarı rahatlıkla gelecektir" diyen Hami Mandıralı, "Gecmişte bunun ornekleri var. Başarılı yılların yaşandığı donemlere baktığınızda insanların tek gayreti ve hevesi Trabzonspor'du. Trabzonspor mutluluk veren, mağlup olduğu zamanlarda ise uzuntu veren bir değerdi. Her ailenin evindeki bir evladıydı Trabzonspor, onun icin bu değere bu olguya hep birlikte sarılmalıyız. Bizim donemimizde bu başarısızlıklar yaşansaydı sokağa cıkamazdık" dedi. __________________