Trabzonspor Kulubu Başkanı Nuri Albayrak, ertelenen kongrede başkan adayı olan Sadri Şener'in listesinde yer alan Hayrettin Hacısalihoğlu, kulubun eski asbaşkanlarından Nevzat Şakar ve Genel Sayman Emin Kahraman onceki gun biraraya gelerek bir durum değerlendirmesi yaptı. Nuri Albayrak'ın işletmeciliğini yaptığı Trabzon Limanı'nda biraraya gelen taraflar, Trabzonspor'un icinde bulunduğu durumu tartıştı. Kotu bir donem geciren bordo-mavili kulupte neler yapılması gerektiği uzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılan toplantıyla ilgili konuşan Trabzonspor eski asbaşkanı Nevzat Şakar, onceki gun Nuri Albayrak'ın Trabzon Limanı'ndaki ofisinde bir araya geldiklerini belirterek, "Trabzonspor'un icinde bulunduğu durumu tartıştık. Kotu giden bu donemde eski yoneticiler olarak bizler neler yapabiliriz noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Eski yoneticiler olarak kulube ne gibi katkılarımız olur. Bizden bir talep olması halinde gereken tum katkıyı verebileceğimizi ilettik. Yaklaşan kongre nedeniyle transferlerde nasıl bir yontem izlenmesi gerektiği yonunde goruşlerimizi bildirdik. Transfer sezonu olması nedeniyle gelecek olan yonetimin onunu daha rahat gorebilmesi icin ekonomik anlamda neler yapılabilir yonunde bir goruşmemiz oldu" dedi. Nevzat Şakar, Kulup Başkanı Nuri Albayrak ile yapılan goruşmenin iyi bir havada gectiğini ifade etti. Haber İle İlgili YorumlarHabere Yorum Ekle Toplam Yorumlar: 5 (Bu haberle ilgili tum yorumlar icin tıklayın.) yattara(22/01/2008) buyurun burdan yakin buyurun burdan yakin,sadri sener'in listesinden secilecekler nuri beyden direktif almaya gitmisler ben yonetime ne hayrettin bey nede nevzat sakarin gelmesini istemem geleceklerde bunlar gibiyse vay halimize.eger kume dusmezsek kongrede olacaksa cevahirlerin bu takima sahip cikmalarini istiyorum agaoglu,yilmaz,sener bey bu takimi ileriye goturemez eger uc buyuklere yetismek istiyorsak akilli guclu karizmatik insan gelmesi lazim bu dediklerim sadece cevahirlerde var dilerim aday olurlarda kurtlrz Trabzonspor61(22/01/2008) TRABZONSPOR SENİNLE REZİL OLDU.... Mahvettin bizi kanımızı emdin..Sinirlerimizi gerdin...Hep isyan eder olduk.. Neydi gunahımız da geldin başımıza...Okadar paran var git kendi şirketlerinle ilgilen...Trabzonspor'u iflas ettirmeye ne hakkın var.. Bukadar taraftarın ahını aldın..Allah hesabını senden sorsun.. ALEX1971(22/01/2008) SEVGİLİ KARDEŞİM BEN BUNA BEYFENDİ DEMEDİM DEMEMDE EFENDİNİN ANLAMI AĞIRDIR TABİKİ NURİ EFENDİ ANLARSA SEN BUNLARDAN NE KADAR NEFRET EDİYORSAN BEN MİLYON KAT NEFRET EDİYORUM BUNLAR PARAZİT GİBİ TRABZONUN KANINA GİRMİŞ BESLENİYORLAR AMA ONLARIN GİTMESİNE AZ KALDI ŞUBAT AYI TRABZONSPORUN KURTULUŞU OLARAK TARİHE GECECEK VE TRABZONSPORLULAR BUNU DOYA DOYA KUTLAYACAK ADAMIN ZERRE BİLGİSİ VE ANLAMA YETENEĞİ YOK SADECE YALAKALARI KALMIŞ YANINDA ONLARINDA SONU YAKINDIR SENİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM HAFTA SONU TRABZONDAYIM kansever(22/01/2008) sadece T.C alex71 kardeşim şu adama beyefendi diyip te beyefendilere hakaret etme. bu adamla aynı soluğu almak intihar icin en buyuk gerekce... ALEX1971(22/01/2008) SENİN TOPLANTINDAN NE CIKAR NURİ EFENDİ İSTANBULU YEDİN YETMEDİ TRABZONU VE TRABZONSPORUDA YEDİN BİTİRDİN BOĞAZINDA KALSIN KURSAĞINDA DİZİM DİZİM DİZİLSİN YUZSUZ ADAM GORDUM AMA SENİN KADAR GORMEDİM STADI TERKETMEN YETMEZ YAKINDA TRABZONUDA TERK EDECEKSİN NEVZAT BEY DİYORKİ TOPLANTI İYİ HAVADA GECMİŞ BİZİ SİZİN HAVANIZ DEĞİL TRABZONSPORUN HAVASI İLGİLENDİRİYOR ODA BERBAT Haber İle İlgili Takım Ana Sayfaları Trabzonspor Diğer Futbol Haberleri ASLAN CEYREK FİNAL İCİN SAHADA! KANARYA ALANYA'DA VİZE ARIYOR! Tur atlayanları penaltılar belirledi! Wembley'e ilk bilet Tottenham'ın! Zambiya rahat kazandı! AZ sahasında NAC'a vuruldu! Kamerun'u Zidan yıktı! Beşiktaş taktik calıştı! Macaristan Varhidi ile devam ediyor Alex olmayınca ne değişiyor? İletişim | Yardım | Reklam || Kunye | RSS Sitemizin internet reklam cozumleri Reklamz tarafından sağlanmaktadır. site guvenliği olympos security tarafından sağlanmaktadır Copyright © 2001-2007 Ajansspor.com. Tum hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gosterilemeden yayınlanamaz. Ajansspor.com basın yayın meslek ilkelerine uymaya soz vermiştir. Ajansspor.com’da yeralan haberler ve mac tahminleri sadece bilgilendirme amaclıdır. Bu haber ve tahminlerden doğacak kazanc veya zararlardan kurumumuz sorumlu tutulamaz. __________________