"Trabzonspor camiasına "camia" deniyordu''
Trabzonspor0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- "Trabzonspor camiasına "camia" deniyordu''
-
14-10-2019, 04:24:48Kayıtlı ÜyeTrabzonspor başkan adayı Sadri Şener, genel kurulun ertelenmesini şaşkınlıkla karşıladığını belirterek, "Hangi sebep ve hangi akılla bu işi yapıyorlar. Ertelenmenin ardında başka bir şeyler var diye duşunuyorum" dedi. Şener, ortada bordo mavili bir camia olduğunu bile soyleyemediğini belirtti! Başkan adaylarından Sadri Şener, Trabzonspor Genel Kurulu'nun ertelenmesini değerlendirdi. Genel kurulun ertelenmesini şaşkınlıkla karşıladığını ifade eden Sadri Şener, "20 Kasım'da verilen bir dilekcenin sonucu genel kurul, 8-9 Aralık tarihinde yapılacaktı ve kongre sureci başlamıştı. Esasında 20 Kasım'dan 8 Aralık'a kadar niye bunu yapmadılar da şimdi yaptılar, bunu merak ediyorum. O yuzden tahminim kotu bir hukuki surece giriyor. Esasında hukuken ertelenmez cunku aidatını yatırmamış. Medeni kanun diyor ki, 'Herkes dil, din, ırk ve mezhepte eşittir' Aidatını yatıran veya yatırmayandaki eşitlikten bahsetmiyor. Kural aidat yatırmadır, dolayısıyla ertelenmenin ardında başka bir şeyler var diye duşunuyorum. Kulup borsaya acık, bunu hukuken yapamayız diyorlar. Ben bunun boyle olduğunu zannetmiyorum. Bunun dışında hangi sebep, hangi akılla bu işi yapıyorlar, bu yaşıma geldim cevap veremiyorum. Şu an da Trabzon'a gittiğimde mahkemeden karar almak istiyorum, ama kararları alsak, mahkeme nihayetleşmeden Yargıtay'ı falan onanmadan bir işlem yapılır mı, yapılmaz mı ? Onu da bilmiyorum. Bu hukuki bir durum veya yonetim kongreye gelmez ve defter kitap getirmezse, ibra olmaz yine mahkemeye gideceksin. Kongre yaparsın, fakat butun uyelere 'Genel kurul ertelendi' diye mesaj cekilmiş. Bu sefer bir aday derki 'Mesaj cektiğiniz uyelerim kongreye gelmedi' onun icin iptal olur, cok kotu bir durum" dedi. 10 yıl once Trabzonspor camiasından bahsedildiğini, ama şimdi ortada bir camianın olduğunu bile soyleyemediğini belirten Sadri Şener, "10 yıl arasında korkunc bir fark var. 10 yıl oncesindeki Trabzonspor camiasına camia deniyordu. Şimdi camia mıdır, değil midir, bir ordu mudur nedir ?. Niye biz bu durumlara duştuk anlamıyorum. Yalnız bu duruma cok uzuluyorum. Bu kulube cok emek verdik. Boyle olmamalıydı diye duşunuyorum" ifadelerini kullandı. Kaynak: Erhan ESEN - Ersin ESEN / İHA __________________