Dunya lideri trabzonspor
Trabzonspor0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Dunya lideri trabzonspor
-
14-10-2019, 04:23:58Kayıtlı ÜyeTransfer sezonunun sona ermesiyle birlikte eksik kalan Trabzonspor’un belini yeni sakatları bukecek gibi. Ezelinden beri sakatlar ordusu olma liderliğini kimseye bırakmayan Fırtına’da gelenek bu sezonda devam ediyor. Ha Bismillah dediği an iki futbolcunun gocmesi bir tesaduf olamaz. Uc kulvarda mucadele etmekten yeterince yorgun duşen bordo mavili ekibe yeni sakatlarında katılması işini iyice zorlaştıracak. Bilhassa Yusuf’un gidişini kabullenememişken kankası Abdulkadir’in sakatlanması ve hele hele bu olayın sezon başında olmasını Trabzonspor’un talihsizliği olarak nitelendiriyorum. Takıma yeni katılan ve tam kendini bulacakken sakata gelen Yusuf Sarı’da artısı oldu. Herhalde dunya liglerinde başka hicbir takım Trabzonspor kadar sakata gelmemiştir. Demek ki ne kadar calışırsan calış, hazırlanırsan hazırlan şans yanında olmayınca olmuyor. * Karadeniz ekibini ust uste zorlu maclar beklerken ve hala yenilerin performansı kapalı soru işareti olarak dururken iki ismin daha kervanı katılması Unal hocayı da zor durumda bırakacaktır. Bu nedenle benim nacizane tavsiyem her maca ayrı 11 ile cıkması yonunde olacaktır. Yorulduk mazeretinin ortadan kalkması icin bunu yapmalı cunku ligin hemen başı ve her Avrupa kupası macının ardından lige donulduğunde bu sorunla karşılaşacak. Ayrıca elinde Ahmet Canbaz ile Salih Kavrazlı gibi iki yetenekli oyuncu var. Unal hoca bu futbolcuları bir an evvel lige hazırlarsa faydasını gorebilir. Obi Mikel ile olmayacağına gore bu cocukların uzerinde durması isabetli olacaktır. * Galatasaray’ın eski Trabzonlu futbolcusu Tugay Kerimoğlu’nun Sturridge hakkındaki acıklamasını okudum. Doğrusu beni heyecanlandırdı. Kerimoğlu boyle bir futbolcunun Turkiye’ye gelmesinin idrak edilemediğini soyledi. İngiliz futbolcular super ligde her zaman etkili olmuştur. Beşiktaşlı Fernandez, Fenerbahceli Atkinson, Trabzonsporlu Campel gibi ama Kerimoğlu’na gore Sturridge hepsinin de uzerinde bir futbolcuymuş. O halde futbolseverlerin ondan 20 gol beklemesi normal karşılamak lazım zira ismine yakışanda bu olur. * Dunya futbolunu yakından takip eden mimar bir arkadaşım var, adı Levent, futbolla yatıp futbolla kalkan biri, kısacası tum zamanını futbola harcayan bir dost. Levent’in bir hobisi de bonservisi elinde olan yetenekli futbolcuları takip etmektir, hepsinin ismini ajandasına not eder ve o listeyi sadece Faruk Kanca ile paylaşır. Futboldan anladığı kadarıyla onceki gun bana bir yorumda bulundu. Şayet Unal Hoca Fernandez ve Medjani’yi yan yana oynatıp, savunma yonu zayıf; ofansif yonu kuvvetli olan Perheria’yı orta’nın sağına cekip, Huseyin Turkmen’i beke alırsa daha iyi işlerin ortaya cıkacağına inandığını soyledi. Ona gore iki uzun stoper yan yana oynamaz, bir kule ve bir hamle stoperinin daha yararlı olacağı duşuncesinde. Benden soylemesi.. HaberTS __________________