Transfer konusunda zorunlu acıklama
Trabzonspor0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Transfer konusunda zorunlu acıklama
-
14-10-2019, 04:22:02Kayıtlı ÜyeTransfer konusunda zorunlu acıklama Yonetim kurulumuz, onumuzdeki sezon tekrar zirve mucadelesi yapmak amacıyla oluşturmayı planladığı kadro icin calışmalarını yoğun bir şekilde surdurmektedir. Şu ana kadar yapılan girişimlerin hedeflenen bicimde gittiğini memnuniyetle belirtmek isteriz. Tum Trabzonsporlular’ın ortak kanaatinde oldu gibi yonetim kurulumuzda da kadronun yenilenmesi gerekliliği hakim goruş olarak on plana cıkmaktadır. Dolayısıyla kadroya onemli sayıda oyuncu katılımı gerekmektedir. Kulubun imkanları, ic denge, butce ve ihtiyaclar dikkate alınarak surdurulmeye gayret edilen bu calışmalar sırasında gundeme yansıyan onyargılı eleştirilerin sureci olumsuz etkileyeceği gibi kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesi sonucunu doğuracağı acıktır. Tarafımızdan izlenen, henuz hakkındaki karar kesinleşmemiş ya da olumsuz goruş bildirilmiş oyuncuların gundeme taşınarak yargılanması anlayışı sağlıklı bir yaklaşım tarzı değildir. Oncelikle Trabzonsporlu olan herkesin bu konuya azami hassasiyeti gostermesini onemle rica ederiz. Yonetim kurulu olarak transfer stratejimiz, gorevlendirdiğimiz bilgi ve donanımına guvendiğimiz teknik adamlarımızın izlediği, olumlu raporları sonrasında da son kez Teknik Direktorumuz Ersun Yanal’ın yerinde gozlemleyerek onayladığı oyuncuları bunyemize katmak doğrultusunda olacaktır. Ancak bu surecte takip ettiğimiz bazı futbolcular konusunda maalesef ceşitli spekulasyonlar yapılmakta, bilgimiz olmadığı halde bircok isim, sanırız menajerlerin yonlendirmesiyle gundeme getirilmektedir. Boylece kamuoyu onunde gecmiş yıllarda bizim de eleştirdiğimiz bir isim enflasyonu yaşanmaktadır. Şu ana kadar medyada da adı gecen futbolculardan Alman kaleci Simon Jentzsch, Bundesliga’da 5.5 sezon surekli oynamış, ancak Vfl Wolfsburg takımının yeni Teknik Direktoru Felix Magath ile devre arasında yaşadığı polemik nedeniyle sezonun ikinci deresinde kadroda yer bulamamıştır. Bu kaleciyi kulubumuze bazı yayın organlarında iddia edildiğinin aksine cok iyi bir Trabzonsporlu olan FİFA lisanslı menajer Adnan Demir değil, Almanya’da yaşayan Trabzonspor dostu teknik adamlar onermiştir. Yine Belcika’nın Germinal Bearschot takımında forma giyen Arjantinli oyuncu Hernan Losada’yı izlemekle gorevlendiğimiz teknik adamlarımızın dikkatini ceken aynı takımdaki Kolombiyalı Daniel Cruz hakkındaki bilgiler de tarafımızdan Sayın Adnan Demir’e verilmiş ve transferle ilgili durumunun oğrenilmesi istenmiştir. Daniel Cruz’un farklı bir menajeri vardır, Sayın Adnan Demir’in bu konuda kulubumuze sadece yardımları olmuştur. Cruz’un transferi Teknik Direktorumuzun raporuna ve onayına gore soz konusu olabilecektir. Bu konuda kesinleşmiş bir durum da soz konusu değildir. Transfer konusunda Sayın Demir’den, uluslararası futbol piyasasındaki ilişkileri nedeniyle Tunuslu oyuncular konusunda yine ucretsiz yararlanılmaktadır. Kaldı ki bahse konu menajer bir onceki yonetim doneminde ucreti zamanında odenmediği icin UEFA’dan serbest kalma hakkı yazısını alan Yattara’yı bu kararından vazgecirme konusunda buyuk gayret sarfetmiş, kulubumuzu ciddi oranda bir maddi zarardan kurtarmıştır. Yonetim kurulu olarak amacımız, Trabzonspor’a gonul verenlerden teknik ya da idari konularda yonetici duzeyinde yararlanmakken, yapılan spekulasyonlarla hem kulubumuze hem de bu tarz iyiniyetli kişilere haksızlık edildiğini belirtir, durumu kamuoyunun bilgisine sunarız. Tranzonspor.com __________________