Trabzonspor Taraftarının Baskısı Sonrası Acıklama
Trabzonspor0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- Trabzonspor Taraftarının Baskısı Sonrası Acıklama
-
14-10-2019, 04:15:41Kayıtlı ÜyeTRT Spor’da futbol yorumculuğu yapan Lutfu Ozel, dun Trabzonspor hakkında soylediği sozlerin ardından kendisine gelen tepki sonrasında bugun kendisini savundu. Ozel, “Ben Trabzonspor ile ilgili her hangi bir aksi bir şey soylemek gibi bir hadsizlik yapar mıyım, oyle bir bakış acım soz konusu olabilir mi?” dedi. TRT Spor’da yayınlanan Durust Oyun adlı programda futbol yorumculuğu yapan Lutfu Ozel, dun Trabzonsporlu futbolcular hakkında soylediği sozlere gelen tepkiler sonrasında bugun acıklama yapmak zorunda kaldı. Bugun yine TRTspor’da yayınlanan aynı programda kendisini savunan Ozel, herkesin hoş goruye ihtiyacı olduğunu soyledi. Trabzonsporlu taraftarların kendisini ozur dilemeye davet etmesine karşın Ozel, “Goklere cıkardığımız, milli takımda oldukları surece cok soylediğimiz anlar olmuştur. Daha fazla olmuştur, eleştirdiğimiz anlarda olmuştur. Ben kimsenin avukatı değilim, hic bir şeyi savunmuyorum. Trabzonspor’un onune gecmek onun başarısını engellemek gibi bir niyetim zaten olamaz. Cunku ben Trabzonspor ile gazetemden ekmek kazanıyorum. Kendi ekmeğime ihanet eder miyim? Ne kadar başarılı olursa daha buyuk yer alır. Ben mac yazısı, yorum istemiyoruz dediklerinde uzuntumden canım cıkıyor. O kadar cok uzuluyorum ki yazmak istiyorum. Trabzonspor’u değerli gorduğum icin, onemli gorduğum icin. Tabi ki buyuk takım. Ben Trabzonspor ile ilgili her hangi bir aksi bir şey soylemek gibi bir hadsizlik yapar mıyım, oyle bir bakış acım soz konusu olabilir mi? Yani şoyle soyleyeyim, hepimizin hoş goruye ihtiyacı var. O acıdan bakmakta fayda var. Ben Trabzonspor’a başarılar dilerim. İkinci yarısını farklı konuştum, ilk yarısını farklı konuştum. Dun de konuşurken. Bu kadar basit. Hepsinin gozlerinden operim” ifadelerini kullandı. HaberTS __________________