TSL 33. Hafta | İstanbul Buyukşehir Bld. - Trabzonspor 03/05/2008 19:00 .
Trabzonspor0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- TSL 33. Hafta | İstanbul Buyukşehir Bld. - Trabzonspor 03/05/2008 19:00 .
-
14-10-2019, 04:14:07Kayıtlı Üye''Turkiye'de idman yapmıyormuşuz'' Best FM Spor Servisinden Ozkan Ozturk’e konuşan Ersen, “Şu an her şey iyi gidiyor. İlk 11’de başladığım ilk macımda bir gol attım bir asist yaptım. Gercekten taraftarlarda bana buyuk destek oldu. Ligde iki sıra birden yukseldik ve İspanya’da her şey şu anda benim icin iyi gidiyor” diye konuştu. Sakatlığını yavaş yavaş atlattığını belirten Ersen, “Biraz problemler yaşadım. Tendonumla ilgili hicbir problem yok ama burada idmanlar cok ağır olduğu icin ve 6 aydır idman yapmadığım icin arka adalelerimde ufak tefek problemler oldu. Şu an cok şukur hicbir problemim yok. Takımla beraber idmanlarımı yapıyorum, hicbir ağrım yok. Bu da sahaya yansıdı zaten, cok iyi bir mac cıkardım. Bundan sonra her şey daha iyi olacak benim icin” dedi. İspanya’daki idman programına da değinen Ersen, “Bence idman konusunda Turkiye ile burası arasında bayağı bir fark var. Burada bazen gunde cift idman olmuyor ama bir idman 2,5-3 saat suruyor. Ozellikle ağırlık idmanları cok fazla yapılıyor. Gercekten idman konusunda ilk başlarda bayağı bir zorluk cektim ama tabi şu anda vucudumda adapte oldu. Her şeyimle adapte oldum. Her şey iyi gidiyor” şeklinde konuştu. İbrahim Kaş’ın Getafe’ye transferiyle ilgili olarak da, “Ne kadar Turk gelirse o kadar iyi. İbrahim icin de sevindim. Getafe’de cok iyi bir takım. İspanya Ligi gercekten inanılmaz bir lig. Dunyanın en cok izlenen ligi zaten. Bende bu hafta oyundan cıkarken butun stad “El Turco” diye bağırdı benim icin. Bu da bana gurur verdi ve duygulandırdı. Takım arkadaşlarım da “Turco” diye cağırıyor. İnşallah bu İbrahim Kaş ile devam eder ve başka futbolcularda gelir” dedi. Hedefinin Milli Takım olduğunu belirten Ersen, “Son olarak Fatih Hoca ile ameliyat olduktan sonra konuşmuştum. Hazırım şu anda. Kendimi cok iyi hissediyorum. Golumu de attım, asistimi de yaptım. Son 4 hafta kaldı burada. Bu macları iyi değerlendirip, Fatih hocamdan şans bekliyorum. Herkesin ruyasıdır Avrupa Şampiyonası’nda futbol oynamak. Burada da yazıyorlar. Fatih hocanın beni izlediğine inanıyorum zaten” diyerek sozlerini noktaladı. Ajansspor __________________