Şener Yanal'la devam edecek!
Trabzonspor0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Şener Yanal'la devam edecek!
-
14-10-2019, 04:11:30Kayıtlı ÜyeBaşkan secilmesinin ardından Huseyin Avni Aker Stadı'na gelerek Bursaspor macının son dakikalarını izleyen Sadri Şener, "Trabzonspor sonsuza kadar yaşayacaktır. Mutlaka şampiyonluğa oynamalı ve şampiyon olmalıdır'' dedi. Şener, yola Ersun Yanal'la devam edeceklerini de belirtti! Şener, Trabzonspor'un 2-1 ustunluğuyle sona eren macın ardından soyunma odasına inerek, Teknik direktor Ersun Yanal ve futbolcuları tebrik etti. Sadri Şener, daha sonra yaptığı acıklamada, en buyuk hedefinin her zaman Trabzonspor'un şampiyon olması olduğunu belirterek, ''Başka bir hedef yoktur, olmamalıdır. Trabzonspor sonsuza kadar yaşayacaktır. Mutlaka şampiyonluğa oynamalı ve şampiyon olmalıdır'' dedi. Basın mensuplarının, transfer donemi bittikten sonra goreve gelmesinin kendisi acısından şanssızlık olup olmadığı yonundeki bir soru uzerine Şener, ''Şanssız ama elimizdeki kadro cok kotu değil. Onları iyi motive edersek bundan sonra iyi sonuclar alırız diye duşunuyorum. Elimizde cok guzel yetenekler var. Yeter ki kafa yapıları duzelsin'' diye konuştu. Şener, teknik direktor Ersun Yanal ile devam edeceklerini de soyledi. Kulubun genel kurulunda uyelerin onayına sunulan yonetim kurulu faaliyet raporunun ibra edilmemesi ilgili bir soru uzerine Şener, şunları soyledi: ''Bu, genel kurulun bir kararı. Uzerinde konuşmak, yorum yapmak bana gore yanlıştır. Onun sureci ayrıdır, bizim yapacağımız işler ayrıdır. Bizim tarihimizde de bir ilk oldu. Tecrubeli bir liste de yok. Bundan sonra ne olur cevap verecek birisi yok. İnşallah onumuzdeki gunlerde daha net şeyler oğrenir, biz de acıklamada bulunabiliriz.'' Şener, insanlara umut vermek gerektiğini ifada ederek, ''Umut ettikce yaşıyoruz. Sezon sonuna kadar inşallah cok daha iyi sonuclar alırız. Galibiyetler yuzumuzu gulduruyor. Haftaya Ankaragucu ile karşılaşacağız. Ben mazbatamı daha almadım. Yarın alacağım. Ankaragucu ilk macımız olacak. İnşallah orada da iyi sonuc alırız. Bu hafta Federasyon secimi var. Ona hemen delegelerimizi bildireceğiz. Calışmalarımıza devam edeceğiz'' diye konuştu. Sadri Şener, buyuk bir farkla başkanlığı kazanmasına ilişkin yorum yapmak istemediğini belirterek, ''Ben cok iyi anılarla gittim Trabzonspor'dan. Herhalde gelirken de bu olmalıydı diye duşunuyorum'' dedi. __________________