Trabzonspor’da ic transfer erken başladı. Onceki gun Uğurcan Cakır’ın sozleşmesini 2025 yılına uzatan Trabzonspor’da sıra alt yapıdan yetişen diğer isimlere geldi. Abdulkadir Parmak, Huseyin Turkmen, Arda Akbulut ve Abdurrahim Dursun ile yeni mukaveleler imzalanacak, ucretlerine zam yapılacak. Trabzonspor’da yonetim harekete gecti, alt yapıdan yetişen oyuncuların sozleşmelerini uzatmak icin duğmeye basıldı. İlk adımı Cuma gunu kaleci Uğurcan Cakır ile sozleşme yenileyerek atan Karadeniz ekibi 4 oyuncuyla daha goruşme kararı aldı. Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları; Abdulkadir Parmak, Huseyin Turkmen, Arda Akbulut ile Abdurrahim Dursun ile yeni sozleşme imzalamak icin goruşmelere başladı. Hedef 2025 olacak İki sezondur A Takım’da olan ve buldukları şansı iyi değerlendiren stoper Huseyin Turkmen’in sozleşmesi 2022’de, on libero Abdulukadir Parmak’ın mukavelesi ise sezon sonunda bitiyor. Ucuncu kaleci durumundaki Arda Akbulut da sezon sonu sozleşmesi sona erecek isimlerden. Sol bek Abdurrahim Dursun’un anlaşması da 2021’e kadar. Bordo-Mavili yonetim, Uğurcan Cakır’da olduğu gibi 4 ismin mukavelelerini de 2025’e kadar uzatmayı duşunuyor. En yukseği Parmak’a... Yonetim sadece oyuncuların sozleşmelerini uzatmakla kalmayacak, 4 ismin ucretlerinde de iyileştirme yapacak. Devre arasında yapılan iyileştirme ile ucreti 500 bin liraya cıkarılan Huseyin Turkmen’e yeni anlaşmayla yıllık 2 milyon lira odeneceği oğrenildi. Abdulkadir Parmak’a ise 2.5 milyon lira verileceği bildirildi. Henuz oynama şansı bulamayan Arda Akbulut ile Abdurrahim Dursun’un yıllık kazanclarının da 250 bin lira olacağı oğrenildi. Fırtına’da sozleşmesi uzatılan kaleci Uğurcan’ın yıllık ucreti 3.5 milyon lira olarak acıklanmıştı. Abdurrahim Dursun Sol bek oyuncusu, mevkisinde ligin en skorer ismi olan Philip Novak’la forma rekabetinde. Abdulkadir Parmak Obi Mikel gibi bir yıldız ile forma rekabetine giren Abdulkadir, ligde 3’u ilk 11 olmak uzere 4, Avrupa’da ise tamamı 11’de 4 maca cıktı. Arda Akbulut 1 Ocak 2001 doğumlu Arda Akbulut, gecen yıl 3-1 kaybedilen Galatasaray macında kaledeydi. bu sezon kadroya giremedi. Huseyin Turkmen Genc stoper Trabzon’un bu sezon oynadığı 8 resmi macın 6’sında oynadı, 5’inde 11’de sahaya cıktı. İnternethaber __________________