Bakan Ozak yoneticilerimizi kabul etti
Trabzonspor0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- Bakan Ozak yoneticilerimizi kabul etti
-
14-10-2019, 04:08:58Kayıtlı ÜyeBakan Ozak yoneticilerimizi kabul etti Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Ozak, yoneticilerimizi kabul etti. Bakanlıkta gercekleşen kabulde Başkanımız Sadri Şener, Bakan Ozak'a, uzerinde 'Faruk Ozak' yazılı 6 numaralı forma ve kulubun bir rozetini hediye etti. Kabulde bir konuşma yapan Ozak, Trabzonspor'un cok onemli bir muessese olduğunu dile getirerek, "Trabzonspor'da cok zor bir yonetim donemi var. Ancak bu gorev, kutsal bir gorevdir. Yeni secilen arkadaşların, Trabzonspor'da cıtayı, başarıyı yukselteceklerine inanıyorum. Toplumun beklentileri var. Hep şampiyonluktan bahsediliyor. Trabzonspor, hedefleri ve gercekleştirdikleriyle en buyuk kuluplerden biridir. Guclerimizi birleştireceğiz" dedi. Bakan Ozak, kulube siyaseti sokmadan, siyaseti emirlerine vererek kendilerine destek olmaya calışacaklarını da sozlerine ekledi. Başkanımız Sadri Şener ise, yonetim kurulu olarak ilk ziyaretlerini, eski takım kaptanları ve eski başkanları, Bakan Faruk Ozak'a yaptıklarını kaydederek, "Sayın bakanımızdan futbol ve kulup konusunda yararlanacağız. Bakanımızın projelerimize destek olacağına inanıyoruz. Bize yapacakları hizmetler icin kendisine şimdiden teşekkur ederiz" dedi. Bu arada, bakanlıktaki kabule, TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Cevdet Erdol ile Trabzon Milletvekili Mustafa Cumhur da katıldı. __________________