Sinop Muftusu Mustafa Erkan, Sinop İl Merkezinde gorev yapan Kur’an Kursu Oğreticileri ile İl Muftuluğu Cok Amaclı salonda istişare toplantısı gercekleştirildi. Toplantıya İl Muftusu Mustafa Erkan, Din Hizmetleri ve Eğitim Kısım Şefi Nejat Pişkinel ve Kur’an Kursu oğreticileri katıldı. Gundeme ilişkin konular ve duyurular istişare edildikten sonra Kur’an Kursu Oğreticilerine konuşan İl Muftusu Mustafa Erkan “Sinop’ta Kur’an Kursu hizmetlerini bulunduğu seviyeden arzu edilen seviyelere cıkartmak icin getirmek icin cok calışmalıyız. Bu manada Kurs oğreticileri olarak sizlere cok iş duşuyor. Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde calışmalar yurutmek, Aile İrşad ve Rehberlik Burosunu tam manasıyla amacına hizmet eder hale getirmek ve Sinop’ta ulaşılmadık aile bırakmadan gece gunduz gonulluluk esasını gozeterek calışmak boynumuzun borcudur” dedi. Muftuluk olarak iyi bir sinerji yakaladıklarını ifade eden İl Muftusu Mustafa Erkan “Bu tempoyla hep beraber el ele gonul gonule vererek calışırsak, arzulanan hizmetleri gercekleştirmek hicte zor olmayacaktır,bunula birlikte Başkanlığımızın, “Şimdi Yaraları Sarma Zamanı” başlığı altında Bayırbucak Turkmenleri, teror saldırılarında şehit olan kardeşlerimizin yakınları ve teror mağduru vatandaşlarımıza yonelik yardım kampanyalarının devam ettiğini bu hususta da calışmalarımıza devam edeceğiz ” diyerek sozlerini tamamladı. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.
Kaynak: Dinihaberler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Sinop’ta Kur’an Kursu Oğreticileri ile İstişare Toplantısı