Trabzonspor'un gaspedilen puanları ve protestolar hakkında...
Trabzonspor0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Trabzonspor'un gaspedilen puanları ve protestolar hakkında...
-
14-10-2019, 04:04:55Kayıtlı ÜyeEşi benzeri gorulmemiş miktarda şike ve şaibenin donduğu FB/TS macı aklıma geldikce bir BJK'li olmama rağmen kahroluyorum... hele Gokdeniz'in, Fatih Tekke'nin takımları icin cırpınışlarını, her allaaan pozisyonuna ofsayt bayrağını kaldıran namussuz hakeme Gokdeniz'in gozunun ucuyla bakarken o isyan ifadesini ama kart gorup takımını yalnız bırakmamak icin kendini nasıl da zor zaptetmeye calıştığını hatırladıkca gercek bir futbolsever olarak inanın icim parcalanıyor... ve Trabzonspor gibi aldığı macları hep alnının teriyle, bileğinin gucuyle kazanan onurlu bir kulubun gaspedilen puanlarının eklenmesi durumunda şu an lider olması gerektiğini hesaplarsak inanılmaz boyutta bir maddi/manevi istismarın ve soygunun soz konusu olduğu ortaya cıkıyor. Bu bağlamda Trabzon'da yapılan geniş captaki protesto yuruyuşune gonulden destek veriyorum. Umarım İstanbul'da da yapılır. Belirtmek istediğim şu ki: eğer burada bu konuyla ilgili bir avatar veya imza gundeme getiriseniz bir sureliğine seve seve ben de taşırım bu imzayı. yaşasın temiz futbol... saygılar.... __________________