Hoşgeldin Gokdeniz ....
Trabzonspor0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Hoşgeldin Gokdeniz ....
-
14-10-2019, 04:04:00Kayıtlı ÜyeTrabzon'dan buruk ayrıldı, Antalya'da krallar gibi karşılandı... 14.3.2008 Trabzon’dan buruk ayrıldı, Antalya’da krallar gibi karşılandı... Rubin Kazan’ın idarecilerinin ucak saatini değiştirmesiyle idareciler uğurlamaya gelemedi, gozler takım arkadaşları ve taraftarları aradı ama bulamadı. Ailesi ve yakın dostlarıyla vedalaşıp yeni ekibinin Antalya’daki kampı icin Guney’e hareket eden Gokdeniz Karadeniz, ayağının tozuyla Rubin idmanına cıktı. Rus temsilcisinin kamp yaptığı otelin girişinde eski Galatasaraylı Hasan Kabze tarafından karşılanan milli oyuncuya Tomas da yakın ilgi gosterdi. Trabzon’dan guzel anılarla ayrıldığını belirten Gokdeniz Karadeniz, “Bana burada ne kadar guvenildiğini biliyorum, buna layık olmaya calışacağım. Şimdi benim icin yeni bir heyecan başlıyor” ifadesini kullanan yıldızın, Rubin Kazan’da da Trabzon’un plaka numarasını temsil eden 61 numaralı formayı giyeceği belirtildi. Gokdenizli Rubin Kazan kafilesi bugun Rusya’ya hareket edecek. __________________