Alıntı:
Fenerbahce, 14 Aralık 1999'da 2. Lig takımlarından Pendikspor'a 2-1 yenilerek, Turkiye Kupası'ndan eleniyor. Mac sonrası bir grup taraftar Dereağzı tesislerine giderek tepki gosteriyor. Ruştu Recber, tesislerden ayrıldığı sırada birkac kişinin saldırısına uğruyor. Telefon kayıtları ise Ruştu'nun o sırada tesislerde bulunan Otyakmaz'ın adamları tarafından darp edildiğini gosteriyor. Otyakmaz, bu konuda "Ferudun" isimli gazeteciyle şoyle konuşuyor. 05 Ağustos 2004 (Saat:12.10) Ferudun: Başkan beni sevmiyor. Ama bu konuda doğrunun ortaya cıkmasını istiyorum. Abi bir hadise yaşadım, Fenerbahce'yle hic ilgisi olmayan. Allah'ın sevdiği kuluymuşuz bağırsaklarımıza gelmedi. Bunu bile Aziz Yıldırım'a bağladılar abi. O yuzden şu Ruştu olayı icin bana bir acıklama yapar mısın? Otyakmaz: Ya şimdi Ruştu bir defa adam değil tamam mı? Kesinlikle kimse oraya, kimse ona bir şey yapmak amacıyla gitmedi. Dışarıda bir ton insan vardı, onları oradan dışarı cıkarmak icin gittik. Alpay'ın odasındaydık, şey geliyor kaptan seninle goruşmek istiyor, diyor tamam mı? Cıkıyoruz, bakıyorum telefonla goruşuyor, "Tamam başkanım" diyor. Sanıyorsun ki, Yıldırım'la goruşuyor. Ali Şen'le konuşuyormuş ama. Goruşmesi bitsin de konuşalım, nasıl yapacağız bu işi diye bekliyor insanlar. Sonra bir haber geliyor kaptan gidiyor diye. İbolar da var ama diğerleri iyi Fenerbahceli. Tabii herkes ... oluyor, hem goruşmek istiyor hem de s.. takmadan yuruyor gidiyor, gibi. Millet indi aşağı tam arabanın başında "Ee kaptan nereye?" dedik. "Size ne? Size mi hesap vereceğim" dedi. Baktım sacmalıyor. "S... git, bin arabana git, şimdi s.. seni" dedim. Boyle yani, İbo da kızdı mızdı ama orada geldi cocuk yalandan bir şey yaptı. Dovulmesi derken.. adam iki saat dayak mı yedi? F: Bunları yazalım abi işte. MO: Bunlarla gundeme gelmek istemiyorum. Benim de artık bir sorumluluğum var.
Aslında ilk bakışta konunun bu bolumle ne ilgisi var denilebilir. Fakat biraz irdelenince, hikÂyede adı gecenler biraz tanıdık geliyor. Hani “sinek kucuk ama mide bulandırır” tarzından. Birde bakıyorum Mecnun Odyakmaz. Hani o malum macta oyuncum dovuldu diye sahaya inen, Turkiye’de temiz futbol adına,bana gore timsah,kimine gore gercek gozyaşları doken,bunun neticesinde birkac takımı yada “şakşakcıları” pankart actıran,mendil sallatan vs. Odyakmaz. Yazıyı okudukca timsah gozyaşları tezim daha da doğrulanıyor kendimce. Yoruma bi bakın; Alıntı:
“Boyle yani, İbo da kızdı mızdı ama orada geldi cocuk yalandan bir şey yaptı. Dovulmesi derken.. adam iki saat dayak mı yedi?”
Sizce de garip bir şeyler yokmu? Bi o yıllara donup Ruştu’nun dayak yediği sahneye bakıyorum birde bu senenin başındaki macta Mehmet Yıldız’a yapılana.Yanlış anlaşılmasın konum macın iptal edilmesi yada edilmemesi gibi kuf tutmuş konuların uzerini sıyırıp tekrardan acmak değil. Birde mac sonrası yorumlar geliyor aklıma:” 6 oyuncum hastane’den rapor aldı” gibilerinden. Sonrasında demecler, az karıştıran nette bulur zaten. Artık ne demek istediklerim anlaşılıyordur herhalde. Sadece sormak istediğim bi kac soru kalıyor aklımda: -Taraftarda kızdı mızdı ama adam geldi yalandan bir şey yaptı. Dayak derken iki saat dayak yemedi ya Mehmet Yıldız!! Ne gerek vardı ki bu kadar abartmaya? -Ruştu adam yada değil, peki bu soruyu siz kendinize sordunuz mu? -Bu konu gecmişte kaldı, kimse size ceza yada başka bir işlem uygulamadı. Peki siz “temiz futbol adamı kimliğiniz” ile veyahut basın karşısında “temiz yonetici,idareci” duruşunuz adına kendinize ne ceza verdiniz? Sanırım herkesin kafasında ne demek istediğim ya da ne anlatmaya calıştığım belirmiştir. Daha da abartıp cetrefilli cumleler kurup olayı uzatmanın bir anlamı yok. Trabzonpor-Sivasspor macındaki olaylardan sonra da her zaman dediğim gibi: Adalet aramak icin once adil davranmak gerekir… __________________
'Kaleci Ruştu adam değil tamam mı?'...Peki ya sen?
Trabzonspor0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- 'Kaleci Ruştu adam değil tamam mı?'...Peki ya sen?