Ahmet Ağaoğlu: "Kimseye Kızmıyorum"
Trabzonspor0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- Ahmet Ağaoğlu: "Kimseye Kızmıyorum"
-
14-10-2019, 04:00:05Kayıtlı ÜyeTrabzonspor grubun iddialı takımı Basel’i 2-2’lik skorla elinden kacırırken, Bordo- Mavililer’in başkanı Ahmet Ağaoğlu da Avrupa Ligi’ndeki beraberliğe uzulenler arasındaydı. Kacan 2 puana rağmen takımının ortaya koyduğu genel performanstan ise memnun kalan Karadeniz ekibinin patronu, o geceyi ve duşuncelerini FANATİK’le paylaştı. Geleceğe umutla baktıklarını yineleyen Ağaoğlu, “Ortaya iyi bir mucadele koyduk. Doğrusunu soylemek gerekirse ben kazanacağımıza da cok inanıyordum. Yaklaştık ama olmadı. Fakat herkesin elinden geleni yaptığını gormek guzel bir şey. O zaman insan sahadaki oyuna da kızamıyor” ifadelerini kullandı. ‘Milli ara onemli’ Ust uste sakatlık sorunlarıyla karşılaştıklarını hatırlatan Trabzonspor Başkanı, bu nedenle lige verilen milli araların ozellikle kendileri icin iyi bir fırsat olduğunu soyledi. Ahmet Ağaoğlu, acıklamalarına şoyle devam etti: “Milli aradan once oynayacağımız bir Rize macı var. Kazanıp o araya moralli ve en iyi puanla girmek istiyoruz. Sonrasında ise sakatlarımız yavaş yavaş takıma donuyor olacak. Bunlar bizim sonraki yolumuzu kolaylaştıracak faktorler. Umarım bir daha boyle bir sıkıntı ile hic karşılaşmayız. Trabzonspor olarak ligin altından cok suların akacağına inanıyoruz ve sonuna kadar en iyisi icin mucadele edeceğiz.” HaberTS __________________