Unal Karaman Mac Sonu Acıkladı:"Beni Rahatsız Ediyor"
Trabzonspor0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Unal Karaman Mac Sonu Acıkladı:"Beni Rahatsız Ediyor"
-
14-10-2019, 03:59:25Kayıtlı ÜyeTrabzonspor Teknik Direktoru Unal Karaman mac sonu yaptığı acıklamada, "Bugun iki takım icinde oldukca zor bir ortamda mucadele edildi. Saha icerisinde futbol adına guzel şeyler yapmaya calışan iki takımı da tebrik ediyorum. İdeal dinlenme suresinin altında bir dinlenme suresiyle Rizespor macına ısınmaya cıktık. Elbette ki bu tarz zorluklar olacak diye sezon başını yoğun antrenman programıyla geciriyoruz. Bizim acımızdan sevindirici olan bu ağır şartlara rağmen hicbir zaman oyundan kopmayan, duşmeyen, futbol oynamaya calışan, mucadeleyi bırakmayan oyuncu grubum vardı. Tebrik ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun. Rizespor'a da bundan sonra da başarılar diliyorum. 72 saat ideal dinlenme suresiyken biz 66 saatte ısınmaya cıktık. Biz ilk milli mac arasında 23 gunde 7 mac oynadık. Bu milli mac arasında da 21 gunde 6 mac oynadık. Rotasyon yapma şansımız da cok olmadı. Bazı oyunculara gereğinden fazla yuklendik. Gecen hafta helallik istemiştik, yine aynı şeyi soyluyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Onlara teşekkur ediyorum. Şu gerceği unutmuyoruz. Biz bize inananlarla beraber bir avuc insan, bir avuc oyuncu ne kadarsa sayısı onlarla birlikte direnc, ayakta duruş gosteriyoruz. Bunu takdir edenler olursa ne mutlu bize. Bu şartlarda, bu yoğunlukta oynanan musabakada macın sonuna kadar ayakta kalan oyuncu grubu bir alkışı hak ediyor" dedi. Unal Karaman, oyuna devam edemeyen Novak'ın durumuyla ilgili olarak ise, "Novak'ın mac oncesinde de hafif ağrısı vardı. Bugun filmleri de cekildi. Mac icerisinde tekrar ağrıları nuksetti, o yuzden riske etmek istemedik. Umarım kotu bir şey olmaz" diye konuştu. Karaman, bir gazetecinin Rize-Trabzon şehirleri arasındaki ilişkiye yonelik sorusuna ise, "Biz butun dunyaya barış icerisinde yaşamayı duşunen milletken aynı deniz, aynı havayı soluyan, birbirinden guc alması gereken komşu iki kentin farklı şekilde anılması insan olarak, sporsever olarak beni rahatsız ediyor. Rizeliler benim kardeşim. Farklı duşunmuyorum. Allah icin seviyorum. İmkanım oldukca buralara geliyorum, yaylalara cıkıyorum. Acıları olursa dostlarımın acılarını paylaşmaya calışıyorum. Benim nazarımda bu toprakların onemli insanları. Hepsi benim kardeşim, dostum. Onlar bizi nasıl gorurlerse başımızla beraber" yanıtını verdi. HaberTS __________________