Abdullah Ercan'dan Trabzonspor Yorumu
Trabzonspor0 Mesaj
●50 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- Abdullah Ercan'dan Trabzonspor Yorumu
-
14-10-2019, 03:59:18Kayıtlı ÜyeAbdullah Ercan: Trabzonspor şampiyonluğun favorisi olur Umit Milli Takım eski teknik direktoru Abdullah Ercan, Turkiye-Arnavutluk macı, Trabzonspor, Merih Demiral ve Uğurcan Cakır hakkında acıklamalarda bulundu. Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Abdullah Ercan, “En ciddi macımızı oynayacağız. Seyirci desteğine de ihtiyacımız var. Tecrubeli ve genc bir takımımız var. Arnavutluk grupta iddialı olabilmek icin en son macını oynayacak. Ben bu noktada zor bir olacağını fakat galibiyete yakın olduğumuzu duşunuyorum.” İfadelerini kullandı ve ekledi:“Son zamanlarda milli takımımızdaki sıkıntımız stoper ve bekti. Merih'i 2 yıl once 2 yaş ust arkadaşlarıyla macta oynattım. Merih'in daha iyi olacağını duşunuyorum bunun icin de oynaması lazım. Merih icin Milan iddialarını bilmiyorum. Merih, Milan'a giderse oynar. Mehmet Zeki ile alakalı şunu soyleyeyim. Mehmet Zeki, İstanbulspor'dayken Umit Milli Takıma davet ettiğimizde insanlar bizi eleştirmişti. Turk milli takımı yeni bir sağ bek kazandı.”“Yabancı kuralı ile yorumum şu şekilde; iyi oyuncu her turlu oynar. Turk iyi ise Turk oynar, yabancı iyiyse yabancı oynar. Bizim sorgulamamız gereken altyapı eğitimi.”“Trabzonspor sezonu erken actı. Trabzonspor’un kadrosundaki oyuncular birlikte oynayabilirse Trabzonspor şampiyonluğun en buyuk favorisi olur. Uğurcan Cakır, Almanya, İngiltere, İtalya ve Fransa Ligi’nde ilk 5 sırada yer alan takımlarda rahat oynar.” Ajansspor Kaynak: Abdullah Ercan: Trabzonspor şampiyonluğun favorisi olur haberts __________________