Trabzonspor'da imzalar erken atılacak
Trabzonspor0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Trabzonspor'da imzalar erken atılacak
-
14-10-2019, 03:58:42Kayıtlı ÜyeSon donemlerin en iyi performansını gosteren Trabzonspor, şimdiden gelecek sezonun planlamasını yaptı. Unal Karaman, yonetim ile yaptığı goruşmede ana duşuncesinin kemik kadroyu korumak olduğunu soyledi. Bordo-Mavililer de sozleşmesi bitecek oyuncular icin hazırlığa başladı. Sosa ve Novak’la uzun zamandır masada olan yonetim, Hosseini’yle de nikah tazeleyecek. Pereira’nın da bir sene daha takımda kalması bekleniyor. İki sezondur gosterdiği başarılı performansla altın cağını yaşayan Trabzonspor’da yonetim ve teknik heyet bir araya geldi. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktor Unal Karaman liderliğinde gecen zirvede şimdiden gelecek sezonun planlaması yapıldı. Karaman, yonetim ile yaptığı goruşmede ana duşuncesinin kemik kadroyu korumak olduğunu soyledi ve sezon sonunda sozleşmesi sona erecek olan isimlerle şimdiden masaya oturulması gerektiğini belirtti. Tecrubeli hocanın isteklerini onemseyen Ağaoğlu ve kurmayları da harekete gecmek icin hazırlıklara başladı. Yıldızlar kalmak istiyor Sezon sonunda sozleşmesi sona erecek olan Jose Sosa ile Filip Novak ile goruşmelere aylar oncesinden başlayan yonetim, once bu iki isimle kesin olarak anlaşmaya varmak istiyor. Hem Sosa hem de Novak ile mali anlamda pazarlıkların surduğu oğrenilirken, iki yıldızın da Trabzon’da kalmaya sıcak baktığı oğrenildi. AA __________________