Başkanımız Aziz Yıldırım’ın Fenerbahce Dergisi’nin 126. Sayısındaki Baş Yazısı aşağıda yer almaktadır:

"Sevgili Fenerbahceliler,
Sizlerle birebir iletişim alanlarımdan biri olan dergi yazıma, son birkac aydır istemeden de olsa ara vermiştim. Gundemin yoğunluğu nedeniyle yaşanan bu zorunlu ayrılığın ardından sizlerle yeniden bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Bugunlerde tum enerjimiz ve cabamız; Fenerbahcemizin hak ettiği platformlarda yer almasına yonelik calışmalarımızı hayata gecirme amacı taşıyor.
İki yılı aşkın bir suredir, sportif anlamda yaşadığımız başarıları bir yana bırakırsak, hicbir spor kulubunun karşılaşmadığı ve karşılaşmayacağı zorluklarla karşılaştık; birliğimizle, inancımızla bugunlere ulaştık.
O ilk gunu anımsayarak, bugune kadar neler yaşadığımızı duşunursek hep birlikte buyuk bir iş başardığımızı, sizlerin katkısıyla sayısız zafere, Avrupa’da başarıya imza attığımızı goreceksiniz.
Biliyorsunuz, UEFA Kurulları’nın kararına yonelik Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS, yurutmeyi durdurma kararı alarak, ulkemizin guzide (!) spor hukukcularının ilmik ilmik orduğu zemini yerle bir etti.
Biz bu karara şaşırmadık, biz bu kararı bekliyorduk.
Bu dakikadan itibaren sonuc ne olursa olsun ilk gunden bu yana her platformda yuksek sesle tekrar ettiğimiz gibi;
Fenerbahce kimseden iltimas beklemiyor, Fenerbahce adil yargılanma, adalet bekliyor ve istiyor.
Fenerbahce; dini, dili, ırkı, duşuncesi, sempatisi, oyu birbirinden farklı milyonların rengidir. Ve bu renklerin tek bir sesi vardır. O da; tarihinin her bir yaprağına duyduğu inanctır, itibardır.
Bu inancla, turlu ve imkansız gibi gorunen engellerin aşılabileceğine dair sayısız ornek gosterdik, gosterdiniz. Bunun icin sizlere yurekten teşekkur ederim. Varlığınızı hissetmek en buyuk gucumuz oldu ve olacak.
Sevgili Fenerbahceliler,
Yeni bir sezon başlıyor… Her zaman olduğu gibi, Fenerbahce olarak yarıştığımız tum branşlarda zirve hedefiyle, gerekli sezon oncesi hazırlıkları, kadro yenileme calışmalarını yapmaya devam ediyoruz.

Profesyonel Futbol Takımımız yeni sezon hazırlıklarını Duzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde gercekleştirdi. Bir kez daha futbol sahalarıyla, spor salonlarıyla, konaklama ve dinlenme olanaklarıyla kulubumuze ait eşsiz bir tesiste yeni sezona hazırlanmanın gururunu yaşadık.
Yeni transferlerle daha da guclenen takımımızda, Teknik Direktorluk gorevini ustlenen Hocamız Sayın Ersun Yanal’a ve ekibine bu vesileyle bir kez daha Fenerbahce Ailesi’ne “Hoş geldiniz” diyor, kendilerine başarılarla, kupalarla dolu bir sezon diliyorum.
Fenerbahce Yonetimi olarak biz, hocamıza ve futbolcularımıza inanıyoruz. Onlar, taşıdıkları kutsal formanın hakkını vermeye ve bize mutluluklar yaşatmaya devam edecekler. Biz de Fenerbahce Yonetimi olarak her zaman onlara var gucumuzle destek olacağız. Taraftarımızın da dillere destan gucu, desteği buna eklenecek ve Buyuk Fenerbahce Ailesi her zaman olduğu gibi tek yurek, tek yumruk tum zorlukların ustesinden gelecek ve zirveye koşacak.
Bu sezon futbolcularımızla, tribunlerin kenetlenmesine, tek ses, tek nefes olmasına her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bunu başarabilirsek onumuzde kimse duramaz.
Gecen sezon Avrupa’da finalin kapısından donen, Turkiye Kupası’nı kazanan, 3 kulvarda 64 mac oynayarak tarihe gecen takımımız, bu sezon da ligde ve Avrupa’da zirveyi hedefliyor.
Burada bir parantez acarak, bu sezon Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahce Ulker’den de apayrı bir performans beklediğimi, Sayın Obradovic ve son olarak Nemanja Bjelica, Luka Zoric ve Linas Kleiza ile yenilenen kadroyla Turkiye’nin yanı sıra Avrupa’da da başarıyı ‘olmazsa olmaz’ gorduğumu ayrıca ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle, her sene olduğu gibi, yeni sezonda da tum sporcularımıza başarılar diliyorum.
Gelin bu hedeflere hep birlikte koşalım, el ele verelim, kenetlenelim. O zaman başarı kacınılmaz olacak, Mayıs’ın rengi her branşta yine Sarı Lacivert olacaktır.
Saygılarımla,

Aziz Yıldırım
Fenerbahce Spor Kulubu Başkanı"