Alves, Devler Ligi icin bunları soyledi[ST]
Fenerbahçe0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Alves, Devler Ligi icin bunları soyledi[ST]
-
14-10-2019, 03:42:44Kayıtlı ÜyeFenerbahce'nin Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves, sarı-lacivertli takımın aylık dergisine konuştu. Fenerbahce'nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves, sarı-lacivertli takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mucadele edebilmesi icin ellerinden geleni yapacaklarını soyledi. Alves, sarı-lacivertli kulubun aylık resmi yayın organı Fenerbahce Dergisi'nin ağustos sayısında yer alan roportajında, Fenerbahce gibi buyuk bir takımın, buyuk şampiyonlarda olmasının cok onemli olduğunu belirterek, "Gecen yıl Fenerbahce, Avrupa kupalarında en iyi takımlardan biri olduğunu, en iyi takımlara karşı mucadele edebileceğini ve neler yapabileceğini gosterdi" ifadesini kullandı. Şimdi UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmak icin mucadele ettiklerini kaydeden Portekizli futbolcu, "Takımdaki hava cok iyi. Takım da taraftarlar da cok daha motive. Şampiyon olmak icin her şeyi yapacağız. Şampiyonlar Ligi’ne mucadele edebilmek icin elimizden geleni yapacağız ve takımın kalitesini gostermek icin cabalayacağız. Ayrıca insanlarda Fenerbahce'nin Avrupa'yı hak ettiği duşuncesini oluşturmak icin elimizden gelen cabayı gostereceğiz" diye goruşlerini aktardı. "KAZANMAYI COK İSTİYORUM" Bruno Alves, futbolcunun sadece antrenmanda değil, genel anlamda profesyonel olması gerektiğini ve her an yaşayışına, yediğine, dinlenmesine dikkat etmesi gerektiğini kaydetti. Oynarken her şeyini sahaya koyduğunu dile getiren Alves, "Kazanmayı cok seviyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmayı seviyorum. İşimi nasıl yaptığım, beni ben yapan en onemli ozelliklerimden biri. Cunku futbol oynarken her şeyimi sahaya koyuyorum" şeklinde goruş belirtti. Spor Toto Super Lig'de rekabetin yuksek olduğuna dikkati ceken Bruno Alves, her takımın bu ligde şampiyon olabilmek icin en iyisini gostermek zorunda olduğunu ifade etti. Ailesi hakkında da bilgiler veren Alves, kızı Adriana'nın 6, oğlu Lgonardo'nun 3 yaşında olduğunu, eşi Ana Rute Alves'nin aralık sonu veya ocak sonunda ucuncu cocuklarını doğuracağını kaydetti. Spor x __________________