EvangeLische kimdir, kendinizden bahseder misiniz? Merhabalar. Benim adım Hakan, on do yaşındayım. Antalya'da doğdum Antalya'da yaşamaktayım. Cep telefonlarına bayılırım. Bir şeyleri tamir etmeyi severim. Hobilerim; basketbol, futbol, voleybol, bilgisayar da vakit gecirmek ve yurumektir. Nickiniz neden EvangeLische? Nick'imi iki uc yıl once arkadaşım bir oyun kullanmam icin vermişti o zamandan beri kullanırım. ForumTR ile nasıl tanıştınız? ForumTR'yi 2007-2008 yıllarında Knight Online Private Server bulmak icin keşfettim o zaman forumdaki linkleri gormek icin uye olmak gerekiyordu. ForumTR'ye tam başlangıcım 2013 yılında oldu. ForumTR'de en cok vakit gecirdiğin bolumler nereler? Fenerbahce, Spor ve Lise Bolumu ForumTR'de yaşadığın bir anınız var mı? Maalesef şu anda bir anım olmadı ama az bir zaman sonra bin mesaja ulaşacağım o benim ilk anım olabilir. T.D Aykut Kocaman hakkındaki duşunceleriniz neler? T.D Aykut Kocaman sayesinde yirmi dokuz yıl sonra Turkiye Kupası'nı aldık hem de iki kez ust uste. Turkiye Lig'i Şampiyonluğu yaşattı bize. Oynattığı futbol ile gecen sezon cok eleştiri aldı. Ben gayet başarılı olduğunu duşunurdum. Son zamanlarda cok yorulduğu belliydi istifa etmesi iyi oldu. Sizce Fenerbahce'mizin en başarılı oyuncuları kimler? Gokhan Gonul, Salih Ucan ve Moussa Sow bu uc futbolcu mukemmel. (Umarım nice başarılara imza atarlar.) Son transferlerimiz hakkında ne duşunuyorsunuz?Transferler cok iyi, Fenerbahce'mizi yukarılara taşıyacaktır. Cok fazla para harcanmaması sevindirci. Bir de alt yapıdan oyuncu cıkarırsak daha guzel olur. Yeni formalarımızı beğendiniz mi? Formalar guzel şu anda en iyisi Efsane Cubuklu Forma olarak gozukuyor ama gecen sezon Golge Kanarya'nın yerini taraftarın gucu pek tutamamış. Sizce; takımın gidişatı nasıl, memnun musunuz? Şu anda birşey soylemek zor hazırlık maclarında yorum yapmak zor yani hemen kesip bicmemek gerekir. T.D Ersun Yanal'ın soylediği gibi zamana ihtiyacımız var lig başlayınca yorumda bulunuruz. Forum TR'deki, ozellikle de Fenerbahce bolumundeki ortamı nasıl buluyorsunuz? ForumTR'de herkes samimi şehirlerde buluşmalarda bunun kanıtı ben de birkac dost edinebilirim umarım. Fenerbahce bolumu ise cok guzel herkes birbirine yardımcı oluyor ve bolumde paylaşım yapıyor. Fenerbahce bolumunde yapılan KÂhinler Ligi Anketleri hakkında neler duşunuyorsunuz? Guzel bir proje. Dort yıllık olması ne kadar cok ilgi gorduğunun bir gostergesi. Bu yıl tum spor severlere acıldı, ben de gecen sezonun son haftalarında katılmıştım. Hayatınızda hic unutamadığınız Fenerbahce macı hangisi? 2005-06 Sezonu AC Milan 3-1 Fenerbahce macını unutamam o gece ağlamıştım. Size gore Fenerbahcelilik? Bana gore FENERBAHCE'lilik hep tam destek bana gore FENERBAHCE'lilik anlık başarılarda destek değil tum sezonda destek vermekdir. FENERBAHCE'lilik Sadece Futbol olarak değerlendirmek değil Fenerbahce'yi Spor Kulubu olarak değenlerdirmektir. Benzetildiğiniz biri var mı? Babam ve Kuzenim. Ne tarz muzikler dinlersiniz? Pop (Yabancı Muzikler vs.) Forum TR'deki hedefin nedir? İlk oncelikli hedefim Fair-Play Kulubu'ne uye olmak sonrasında biraz daha forumda aktif olup iyice alışıp [IMG]http://img641.**************/img641/9559/timl.gif[/IMG] veya [IMG]http://img231.**************/img231/3914/uzmanfh8.gif[/IMG] bu ranklardan bir tanesine sahip olmak. KELİME OYUNUMUZA GECELİM; AŞK: Aşk benim icin on harfdir F-E-N-E-R-B-A-H-C-E AİLE: Toplumu şekillendiren en kucuk yapıdır. FORUM TR: Zamanımı bircoğunu gecirdiğim, yeni bir şeyler oğrendiğim yerdir. FENERBAHCE: Republic Of FENERBAHCE futbolda heyecanlandığım tek takımdır. ForumTR Fenerbahce bolumundeki modlar hakkındaki duşunceleriniz nelerdir? Admirall: Bolumde takip ettiğim kadarıyla yardım sever biri. мєтєнαn: Bolumde takip ettiğim kadarıyla sevecen biri. ReaList: Bolumde takip ettiğim kadarıyla paylaşımcı biri I wαLк αLoηє: Boston Celtics ve Kevin Garnet hayranıdır. Femektar: Forumda arkadaş olarak eklediğim ilk gorevli. Fawer: Forumda pek gormediğim calışkanlığına inandığım gorevli. BuMpuS: Fenerbahce bolumunde goruyorum sadece. DoYouKnowVaLe: Forumda konumu tek kilitleyen gorevli. Bana bu roportaj şansını veren I wαLк αLoηє ve tum Fenerbahce'li Yoneticilere, tum Renkdaşlara hayatlarında başarılar dilerim. Alıntı:
Roportaj icin EvangeLische arkadaşımıza teşekkur ederiz.