"Fenerbahce gibisini gormedik"
Fenerbahçe0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- "Fenerbahce gibisini gormedik"
-
14-10-2019, 03:39:39Kayıtlı ÜyeŞampiyonlar ligi 3. on eleme turunda Salzburg’u 3-1 devirerek play off’a cıkan Fenerbahce’ye rakip futbolculardan ovgu geldi. Red Bull Salzburg’un en onemli iki oyuncusu Mane ve Kampl, Hurriyet’e konuşurken, sarı lacivertlilerin, stadı, yıldızları ve taraftarıyal harika bir camia olduğunu soyledi. İşte Avusturya ekibinin yıldızlarının Fenerbahce Kulubu ve taraftarı ile ilgili değerlendirmesi: SADIO MANE: “Mactaki atmosfer gercekten harikaydı. Fenerbahce cok iyi bir stadyuma, cok iyi bir taraftara sahip. Dunyanın en iyisi bile olabilir. Fenerbahce’den herhangi bir transfer teklifi geldiğini duymadım. Red Bull Salzburg oyuncuyum. Belki ileride olabilir.” "BUYUK KULUPLERE KARŞI İŞİMİZ ZOR" KEVIN KAMPL: “Kazanan Fenerbahce oldu ama biz de cok iyi oynadık. Fenerbahce gibi buyuk kuluplere karşı oynamak gercekten cok zor. Ben ve takımım elimizden geleni yaptık. F.Bahce icin gelecek adına en iyisini diliyorum. Gecen mac hakem hakkında soylediklerim normal. Mactan sonra biraz cılgındım futbol adına. O sinirle oyle şeyler diyebiliyorsunuz. Bu kez hakem iyiydi. Atmosfer ciddi anlamda inanılmazdı. Gercekten muhteşemdi, neredeyse tum stat doluydu. Fenerbahce taraftarları cok guzel. Onların onunde oynamam benim icin cok guzeldi. Gercekten bu tip statlarda oynamak cok buyuk bir tecrube oluyor.” Gulacsi de hayran kaldı Salzburg kalecisi Peter Gulacsi, “Fenerbahce taraftarı sadece takımını destekledi. Rakiplerini kucumsemediler” diye konuştu. RED Bull Salzburg takımının file bekcisi Peter Gulacsi de, “Fenerbahce, bize karşı cok iyi bir futbol oynarak karşılaşmayı ve turu kazandı. Stattaki seyircilerden cok fazla etkilendim. Ama olumlu bir etkiydi bu... Takımlarını desteklediler. Rakibi kucumseyen bir seyirci yoktu” diye konuştu. Avusturya basını sus pus Tam bir husran havasının yaşandığı Avusturya medyası, F.Bahce’nin CAS davasını gundemine aldı. Fenerbahce’nin turu gecmesi, Avusturya basınını susturdu. Kurier Gazetesi, “Salzburg icin son durak İstanbul” diye yazdı. 6 yıldır Devler Ligi’nde gruba kalma başarısı gosteremeyen Salzburg’u eleştiren Laola Televizyonu ise, ilginc şekilde F.Bahce’nin CAS’taki men davasının 28 Ağustos’tan once acıklanacağını aktardı. Kaynak: Lig TV __________________