Emenike: "Fenerbahce her zaman kalbimdeydi"
Fenerbahçe0 Mesaj
●56 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Fenerbahçe
- Emenike: "Fenerbahce her zaman kalbimdeydi"
-
14-10-2019, 03:36:06Kayıtlı ÜyeKulubumuzun dort yıllığına anlaşmaya vardığı Nijeryalı oyuncu Emmanuel Emenike, Fenerbahce Televizyonu'na birbirinden onemli acıklamalarda bulundu. "Kendimi cok daha fazla geliştirme fırsatım oldu" Sozlerine Rusya Ligi'nde gecirdiği iki sezonun kendisini geliştirme adına cok onemli olduğuna değinerek başlayan Emenike, "Aslında hayatımda cok şey değişti. Turkiye'den ayrıldım ve başka bir ulkedeydim. Cok farklılıklar yaşadık. Bu ligden gidip, farklı bir ligde futbol oynadım. Hayatımda cok şey değişti. Kendimi geliştirme fırsatım oldu. Bir Afrika kupası yaşadım ve en golcu oyuncu oldum. Rusya'ya gittim ve takımda iyi oynadım. Son 2 yılda Spartak Moskova'ya katkı yaptığımı duşunuyorum. Ozellikle son vuruşlarla iyi olmaya calıştım. Spartak Moskova'da kendimi iyi geliştirdiğimi duşunuyorum" dedi. "Fenerbahce her zaman aklımdaydı" Rusya Ligi'nde top koşturduğu donemde daha Fenerbahce'nin her zaman kalbinde olduğunu da vurgulayan Nijeryalı oyuncu, "Turkiye'den ayrılsam da Fenerbahce her zaman kalbimdeydim. Fenerbahce'nin maclarını her zaman izledim. Geri donduğum icin cok mutluyum" diye konuştu. "Artık geleceğe bakmalıyız" 2 yıl once yaşanılan surec hakkında konuşmak istediğini dile getiren Emmamuel Emenike, "Hayatımda daha once yaşamadığım şeyler yaşadım. Cok fazla o konuda konuşmak istemiyorum ve gecmişte kaldı. Artık geleceği konuşmalıyız" derken, ayrı gecirdiği iki sezonda en cok insanların gulumsemesini ve arkadaşlığını ozlediğini de belirtti. "Elimden gelenin fazlasını yapacağım" Fenerbahce forması altında şampiyonluklar ve kupalar kazanmak istediğini de soyleyen başarılı yıldız, "Cok fazla kupa ve şampiyonluklar kazanmak istiyorum. Takımla birlikte yapmak istiyorum. Benim işim gol atmak ve bunu en iyi şekilde yapmak icin elimden gelenin fazlasını yapacağım" şeklinde konuştu. "Fenerbahce kaliteli futbolculara sahip" Takımımızın sahip olduğu oyuncuların hepsinin birbirinden kaliteli isimler olduğundan da soz eden Emmanuel Emenike, "Fenerbahce'de onemli ve fantastik oyunculara sahip. Kuyt, Webo ve diğer oyuncular hepsi birbirinden kaliteli isimler. Şampiyonlar Ligi on elemesinde gecen sene Fenerbahce'ye karşı oynadım. Fenerbahce iyi bir takım ve her oyuncu belli bir kalitede" dedi. "Turkiye Ligi'ndeki her takım kaliteli" Turkiye Ligi'nde takımları da değerlendiren Emenike, "Turkiye'de her takımın cok iyi oyuncuları var ve bu sene lig cok iyi olacak. Sonuna kadar şampiyon olmak icin savaşacağız. Benim hayalim bu sene Fenerbahce ile şampiyonluk kazanmak" diye konuştu. "Milli takım kadrosunda yer almamak benim tercihimdi" Nijerya Milli takımının kadrosunda yer almayışının nedenini de acıklayan başarılı futbolcu, "Bu benim tercihimdi. Onlar beni davet ettiler ama ben gitmedim. Transferimle ilgili olan durumu anlattım ve anlayışla karşıladılar" dedi. "Sahada olduğum her dakika taraftarı mutlu edeceğim" Son olarak Fenerbahce taraftarından da soz eden golcu oyuncu, "Fenerbahce taraftarı her zaman kalbimde ve aklımdaydı. Bizi ve beni desteklemeye devam etsinler. Sahaya cıktığım andan itibaren onları mutlu etmek icin cok calışacağım" diyerek sozlerini noktaladı. Haber ile ilgili diğer fotoğraflar Resmi Site __________________