Peygamber sevgisini gonlunde taşıyan ilkoğretim oğrencileri Hz.Muhammed'e mektup yazdılar. Duygu yuklu satırları yazan minik yurekler O'na bakın nasıl seslendi:
BELKİ DE CENNETTE BULUŞURUZ
"Nur yuzlu, Gul kokulu, Sevgililer Sevgilisi Peygamberim, Ben 12 yaşındayım. Her hareketimde seni ornek almaya calışıyorum. Sen omrum boyunca rehberim olacaksın. Kimbilir belki bir gun ruyama girersin. Senin yolundan gidersem belki cennete girmeye hak kazanırım. Belki de cennette buluşuruz. Allahımdan istediğim tek dileğim de budur. İnşallah gercek olur. Hakka hakiki kul olmak, Yuce Yaratan'ın sevgilisine ummet olmak icin yaşamak istiyorum. Sizi canımdan cok seviyorum. Yarın mahşer gununde 'ille de ummetim' dediğin zaman benim de o ummetinin icinde yer almamı Yuce Allah'tan diliyorum. Umudum odur ki kıyamet gunu senden mahrum kalmam. Sevgililer sevgilisine selam olsun.
-Kucuk ummetin Osman Tahsin Oğuz
SEVGİLİLER SEVGİLİSİNE
Sevgili Peygamberim, sana bu mektubu yazabilmek icin Rabbimizin bana cesaret vermesini isteyerek başladım. Yazdığım yazıda yanlış ve kusur yapmayayım diye... Ancak senin, namaz kılarken bile sırtına cıkan cocuklara dahi kızmadığını bilerek yazıyorum. Seni nasıl anlatsam bilemiyorum. Kelimeler yetersiz kalıyor. Cunku anlatacak o kadar guzelliğin var ki...
-Yunus Emre Şahin
Bizlere ışık oldun Cocukların yazdığı mektuplardan bir başka bolum... "Seni tanımak, senin gibi yaşamak hayatımın tek gayesi. Sen bizi doğru yola iletebilmek icin canla başla calıştın. Bazen memleketinden cıkarıldın, bazen taşlandın. Ama asla kızmadın. Bir suru sıkıntılar cektin. Ama asla vazgecmedin. Bizlere ışık oldun. Sevgili Peygamberim..."
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- Miniklerden Peygamberimize Mektuplar