Fenerbahce'nin tecrubeli kalecisi Volkan Demirel, takımın genc kalecileriyle bir araya gelerek onemli sozler soyledi. Fenerbahce'nin milli file bekcisi, kendisi ile rekabete giren diğer kalecileri Samandıra’da şomine başına topladı ve ozel bir goruşme yaptı. Mert Gunok, Erten ve İsmet’in katıldığı goruşmede Volkan Demirel hem ovgulerde, hem uyarılarda bulundu… Rekabetten memnuniyet duyduğunu soyleyen Volkan şoyle devam etti: “Tribunde davul calarken bu takımın kaptanı oldum. Bu camia beni oradan buraya getirdi. Bu noktaya ulaşırken calıştım, inandım..” ‘TAM UMUDUMU KESMiŞKEN...’ “Buraya. gelmeden once ‘Yerini kaybetmez’ denilen Ruştu Abi’nin arkasında bekledim. O gunlerde de kendisinin cok desteğini gordum. Ve ‘Artık kaleye gecemem’ diye duşunurken bir anda 1. isim oldum.” “Belki bugun, belki yarın, belki 3 yıl sonra ben olmayacağım. Kendinizi her yonden hazırlayın.” “Antrenmanda ve oynadığınız karşılaşmalarda sizi farklı bir gozle takip ediyorum. Size abi nasihatim şu; Surekli oyunun icinde olun. Bir an olsun mactan kopmayın.” ‘AYAK TEKNiĞiNiZi GELiŞTiRiN’ “Gecmiş donemde bunu yapmamanın acısını cok yaşadım. Calışmadan bu kaleyi koruyacağımı duşundum ama yanıldığımı anladım.” “Artık gol kurtarmak yeterli değil. Ayak tekniğinizin de iyi olması gerek. Tekniğinizi geliştirirseniz bir pas opsiyonu olursunuz ve diğer kalecilere fark atarsınız. Buyuk kaleci olmanın yolu artık buradan geciyor.” Gunluk Gazeteler