Spor Toto Super Lig ekiplerinden Fenerbahce'nin Sırp oyuncusu Milos Krasic, sarı lacivertli kulupteki geleceğine ilişkin son derece kritik acıklamalarda bulundu. 2012 yılında Juventus'tan Fenerbahce'ye geldiği zaman kariyeri adında doğru bir transfer hamlesi yaptığını duşunduğunu belirten Milos Krasic, zamanla bu konuda yanıldığını ve adeta şoke olduğunu ifade etti. Sarı lacivertli kulupteki yoneticilerin kendisine karşı olan tutumlarınından da bahseden 30 yaşındaki deneyimli oyuncu, Fenerbahce'nin gelecek planları arasında yer almadığını soyledi ve Ocak ayında serbest kalabileceğini soyledi. Fenerbahce, 2012 yılında 7 milyon avro karşılığında Juventus'tan kadrosuna kattığı Milos Krasic ile 4 yıllık anlaşma imzalamıştı. Sırp oyuncunun, sarı lacivertli kulup ile 2016 yılına kadar sozleşmesi bulunuyor. MILOS KRASIC'İN ACIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE "Fenerbahce'ye imza attığımda bunun doğru bir transfer hamlesi olduğunu duşunmuştum. İlk iki macta harika oynadım ve herkes performansımdan memnundu. Eylul 2012'de yaşadığım iki sakatlığın ardından iyileşme surecinde cok iyi calışamadım ve bu yuzden maclarda benden beklenen seviyeye cıkamadım. Takımdaki yerimi kaybettim. On planda olan oyuncuların boyle bir anda ustunun cizilmesi normal bir durum değil. Ozellikle gectiğimiz sezon benim icin tam anlamıyla bir şok oldu. Lisansım bile cıkarılmadı. Transfer doneminin de sona ermesi ile birlikte resmen burada tıkılıp kaldım" "OCAK AYI'NDA SERBEST KALACAĞIM" "Evet, Fenerbahce'nin gelecek planları arasında yoktum. Kulup idarecileri benimle bir goruşme yaptı ve 'Biz artık daha genclere guveniyoruz. Sen bizim oyuncumuz değilsin' dediler. Buna rağmen durust olmak gerekirse, bu kadar fazla parayı bırakıp kontratımı fesih edip gitmeyi istemedim. İlk olarak 1 ay takımdan ayrı calıştım ve top yuzu bile gormedim. Daha sonra beni A2 takıma gonderdiler. Kulubun benim ile bir gelecek duşunmediği aşikardı ancak kendim icin olabilecek en iyi şartlar ile Fenerbahce ile varolan ilişkimi sonlandırmak istedim cunku ilgilenmek zorunda olduğum bir ailem var. Bunların hepsi canımı sıkıyor ve bu dertler ile boğuşurum ancak tahmin ediyorum ki Ocak ayında serbest kalacağım" "30 yaş, artık futbol icin kariyerin bittiği bir yaş değil. İyi hazırlanarak en az 2-3 yıl daha futbol oynayacağımı duşunuyorum. Gercek şu ki; Bir cok futbolcu ailesini gecindirmek icin futbol oynamaya devam ediyor." superfb