Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Hasan Ali Kaldırım, takım ve camia olarak zor gunleri atlattıklarını ve ele gecirdikleri liderliği sezon sonuna kadar goturmek istediklerini soyledi. Bugunku antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hasan Ali Kaldırım şunları soyledi: "Takım olarak camia olarak zor bir surecten geciyorduk. Şu an icin atlattık gibi gozukuyor. Son uc macta 9 puan alarak ozellikle Beşiktaş derbisini kazanarak liderliğe oturduk. Bunu da sezon sonuna kadar goturmek istiyoruz. Biraz gec de olsa liderliğe oturduk. Belki sezon başında biraz zorluklara rağmen gec bir liderlik oldu; ama sonucunda şimdi istediğimiz yerde bulunuyoruz. Bunu da şimdi sezon sonuna kadar korumamız lazım. Uzerimizde baskı elbet de oluyor. Fenerbahce Kulubu’nde oynarsanız her zaman baskı oluyor. Her macı kazanmak zorundasınız. Her macı iyi oynamak zorundasınız. Bizim bu baskıya dayanmamız gerekiyor. Sonucta profesyonel futbolcularız. Bu baskıyla da calışmasını, kazanmasını bilmeliyiz, taraftarlarımız bizi desteklediği surece ki her zaman bizi destekliyorlar. Bunları gecen senelerde gorduk. Bu sene de bizi desteklesinler. Gecen sene şampiyon olan bir takımız. Bu senenin de en buyuk şampiyonluk adaylarından biriyiz. Bunu gosterdik hala da gosteriyoruz. Gostermemiz de lazım. Cok onemli bir sene. Sonucta dorduncu yıldız, hem bizim hem de Galatasaray’ın hedefi. Bizim icin zor bir sene cunku butun takımlar bize karşı şampiyon olduktan sonra daha iyi daha agresif, daha istekli oynuyorlar. Ama bizim bunu iyi karşılayacağımızı iyi atlatacağımızı duşunuyorum. İnşallah da sezon sonunda istediğimiz yerde oluruz. Bursaspor macı bizim icin zor bir deplasman. Fiksture bakıldığında artık derbileri atlattık. Geri kalan maclar kolay gibi gorunse de bunlar en zor maclardır. İyi konsantre olup ki Bursa deplasmanı en zor deplasmanlardan biri, iyi atlatırsak bizim hedefimiz devre arasına kadar puan kaybetmemek. Alabildiğimiz kadar puan almak. İkinci devre sahamızdaki derbileri de kazanarak şampiyon olmak. Milli takımla ilgili bir şey soylemez belki bana duşmez. Ben de milli takımda oynadım. Ben de o takımın icindeydim. Zor bir surecten geciyoruz. Brezilya dunyanın en iyi takımlarından biri. Dunku maca biz de uzulduk. Tabii orada oynayan futbolcular ve teknik heyet de uzulmuştur. O macı cabuk unutup Pazar gun oynanacak karşılaşma daha onemli bir mac. Sonucta gruptaki durum belli. İnşallah arkadaşlarım ağabeylerim Pazar gunu 3 puan alıp grupta daha iyi bir konuma geliriz. Bunlar futbolun icinde olan şeyler. Bizi şampiyon yapan hoca şimdi rakibimizin hocası. Bunlar sadece Turkiye’de değil her yerde olabilir. Sonucta bizim oynadığımız kulup onemli. Hoca icin de gecerli. Biz bugun varız yarın yokuz. Her şey ani değişebiliyor. Bugun kazanıyoruz, bakıyorsunuz yarın burada değiliz. Bunlar tabii ki bizim elimizde ama her zaman olabilecek şeyler. Gecen senelere gore bu sene daha fazla forma şansı buldum ki bunu da biraz kendim zorladım diyebilirim. Antrenmanlarda her şeyimi vermeye calışıyorum. Hocamız sağ olsun o da bize son maclarda şans verdi. Bunu iyi değerlendirdiğimi duşunuyorum. Hocamızın her zaman bizim kadromuz 24 kişi diye bir sozu var. Bunu da zaten dışarıdan bakıldığında gorebiliyoruz. Butun takım arkadaşlarım her zaman hazırlar. Her zaman şans geliyor. Şimdiye kadar da bunu herkes iyi değerlendirdi diyebilirim" Resmi Site __________________