Low Fenerbahce ve Galatasaray'ı karşı karşıya getirdi! [FBT]
Fenerbahçe0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Low Fenerbahce ve Galatasaray'ı karşı karşıya getirdi! [FBT]
-
14-10-2019, 03:30:47Kayıtlı ÜyeAlman Bild gazetesi, Arsenal'in devre arasında Lucas Podolski'yi 5 milyon euro bonservis karşılığı satmaya niyetlendiğini yazdı. Fazla şans bulamadığı icin Podolski'nin ayrılmasına sevinen Low'un de milli oyuncuya "F.Bahce'ye git" dediği iddia ediliyor. Gazete, Beşiktaş'ın da devreye girdiğini ancak İsmail Kartal ile Low'un yakın arkadaş olması nedeniyle unlu golcunun F.Bahce'ye yakın olduğunun da altı cizildi. Podolski net konuştu! "Ne yapabilirim..." Arsenal'dan ayrılmasına kesin gozuyle bakılan Lukas Podolski keskin acıklamalarda bulundu. Adı Galatasaray'la anılan Arsenal'in Almanyalı yıldızı Lukas Podolski transferi hakkında konuştu. Almanya'nın Cebelitarık'ı 4-0 yendiği macın ardından konuşan Podolski, "Geride kalan 4 ayda atkı ve beremi takarak diğer oyuncuları izlemekle gecirdim. Acıkcası Arsenal'de yeteneklerimi gosterebilirdim fakat eğer bu şans verilmezse ben ne yapabilirim?" diyerek Arsene Wenger'e sitem etti. Tecrubeli futbolcu, "Uzun sure daha futbol oynamak istiyorum. Bu demek değildir ki her şey cok iyi ve sozleşmemin sonuna kadar bekleyeceğim. Her şey mumkun. Hicbir gelişmeyi gozardı edemezsiniz" diyerek Ocak ayında kendisine talip olmayı duşunen takımlara mesaj gonderdi. Sezon başında da Galatasaray'ın gundemine gelen Podolski eski yonetim tarafından 'pahalı' bulunduğu icin alınmamıştı. Forvet sıkıntısı ceken sarı-kırmızılı ekibin 29 yaşındaki golcuyu Ocak ayında renklerine katabileceği ifade edilirken, başkan Duygun Yarsuvat'ın Ocak'ta transfere sıcak bakmaması tek sorun olarak goruluyor. Gunluk Gazeteler __________________