Başta kaptan Emre olmak uzere takımın 'ağabey' isimleri, taraftarla kavgasında başkana arka cıktı. Basın toplantısı duzenleme kararı alındı. Ancak Yıldırım, "Bu ailenin babası benim. Siz futbolunuza konsantre olun" diyerek oyuncularını engelledi Fenerbahce'de bir taraftar grubu ile başkan Aziz Yıldırım arasında yaşanan ve maraton tribunde bazı kombine kartların iptaline kadar varan gerginlik futbolcular arasında da buyuk rahatsızlık yarattı. Ozellikle takımın genc isimlerinin, gosterilen tepkiler ve yapılan kufurlerden olumsuz etkilendiği, bunun da performanslarına yansıdığı belirtildi. Sarı-lacivertli futbolcuların, susmak yerine yaşadıklarını kamuoyuna aktarma planı yaptığı, başkanlarına arka cıkma adına da bir basın toplantısıyla surece dahil olmak istedikleri oğrenildi. Kaptan Emre'nin onculuk ettiği takımın ağabeyi konumundaki isimlerin Yıldırım'a giderek, "Başkanım, olup bitenler bizi cok rahatsız ediyor. Ne siz ne de Fenerbahce bunları hak etmiyor. İzin verin konuşalım" dedikleri belirtildi. Ancak Yıldırım'ın, ağabeylerin bu isteğini geri cevirdiği ortaya cıktı. Başkanın, "Bu size karşı değil, bana karşı bir saldırı. Sizi asla ateşe atmam. Siz futbolunuzu oynayın, ben mucadeleyi veririm. Kaldı ki bu ailenin babası benim, cocuklarımı korumak da benim gorevim" diyerek futbolcularını engellediği vurgulandı. EMRE BOL