Obradovic : "Harika atmosfer!"[FBT]
Fenerbahçe0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Obradovic : "Harika atmosfer!"[FBT]
-
14-10-2019, 03:29:54Kayıtlı ÜyeFenerbahce Ulker Basketbol Takımımızın Baş Antrenoru Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital macının ardından acıklamalarda bulundu. Fenerbahce Ulker Basketbol Takımımızın Baş Antrenoru Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital macının ardından duzenlenen basın toplantısında ilk olarak karşılaşmayı değerlendirdi ve ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oncelikle taraftarlara yarattıkları guzel atmosferden dolayı teşekkur eden Obradovic, “Taraftarlarımıza harika atmosfer icin teşekkur ediyorum. Basketbol macının nasıl olması gerektiğini gostermiş oldular. İlk yarıda savunmada cok agresiftik ve cok iyi oynadık. Hucumda da cok kolay sayılar bulduk. Yarı saha hucumunda etkiliydik ve 19 sayı one gecme şansı bulduk. Galatasaray Liv Hospital cok karakterli bir takım, hucum ribaundlarında cok etkililerdi. Cok agresif oynadılar ve ikinci yarıda bu konuda biraz zorlandık. Oyun performansından cok memnunum ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Ancak ikinci yarıda yaptığımız hataları konuşacağız. Daha sezonun cok başındayız. Oyuncularımı tekrardan tebrik ediyorum” dedi. Oyuncu tercihlerini antrenman ve mac performansına gore yaptığını belirten Zeljko Obradovic, “Oyuncularım iyi calışıyor ve sezon cok uzun. Parkede bir dakika bile olmak cok onemli ve bu sure zarfında herkes elinden geleni yapmalı. Benim icin herkes eşit. Secimlerim antrenman ve mac performansına gore oluyor” diye konuştu. Kenan Sipahi: “Taraftarımızdan guc aldık” Genc oyuncumuz Kenan Sipahi’de,” Guzel bir mac gecirdik. Karşılaşmaya iyi başladık. Enerjimiz cok yuksekti. Derbide taraftarımızdan guc aldık. İyi ve bilerek oynadık. 3. ceyrekte tempoyu duşurduk ama burada kazanmak onemliydi. Şimdi bu macı unutup Milano deplasmanına gideceğiz. Milano’da galibiyet serimizi korumaya calışacağız” şeklinde konuştu. Kenan bireysel performansı ile ilgili soruya da, “Mactan 3 gun once hazırlanmaya başladığımızda Arroyo’yu savunacağım belliydi. Eksik yonlerine iyi calıştık. Teknik ekibim de bana cok yardımcı oldu. Rakibimi savunmaya calıştım ve enerji kattığımı duşunuyorum” yanıtını verdi. Superfb __________________