Kazakistan macı oncesi yediği kufurler sebebiyle once sahayı ardından da stadı terk eden kaleci Volkan Demirel karşılaşmadan bir gun sonra kulup binasına giderek yoneticilerle bir araya geldi. Başkan Aziz Yıldırım ve yonetim kurulu uyeleri ile bir durum değerlendirmesi yapan tecrubeli file bekcisi, olayların gelişimini, yaşananları ve neden boyle davrandığını detayları ile anlattı. Milli futbolcu son donemde kendisine yoneltilen kufurlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirirken “Artık futbolu bile bırakabilirim” cıkışını yaptı ve “Beni en cok uzen ve sinirlendiren 9 aylık kızım Yade’ye edilen kufurler” dedi. Volkan ısınırken gelen tepkiler uzerine kendisine “Ben niye buradayım?” sorusunu sorduğunu ve sahayı terk etme kararı aldığını ifade etti. Mac icinde bırakabilirdim Fenerbahce’nin kalecisi, “Ben orada milli takımı temsil ediyorum. Belli bir grup sadece bana kufur etmek icin maca gelmiş. 20-30 kişilik bir grup. Bir, iki uc ama en sonunda kızıma kufur edilince dayanamadım. Biz oraya milli gorev icin gidiyoruz. Karşılığında hicbir şey beklemeden oradayız. Ama kalkıp uzerine kufur yiyoruz. Bana kufur edilmesi onemli değil ancak eşime ve kızıma edilenlere dayanamadım” diye konuştu. Milli oyuncu sahayı terketmesiyle ilgili detayları anlatırken, bu kufurlerin mac icinde de devam edeceğini hissettiğini belirterek “Duşundum, bu boyle devam eder ve kotu bir performans sergilersem bu sefer daha kotu bir durum ortaya cıkacaktı. Bu duruma da mac icinde tepki verirdim ve takım bundan daha fazla etkilenirdi. Bu yuzden mac başlamadan gitmenin daha doğru olduğuna karar verdim” ifadelerini kullandı. Umarım bu son olur Yaşananlara birinin dur demesi gerektiğini vurgulayan Volkan, “Benim tepkim bugune kadar herkesin yaşadıklarına yonelikti. Artık birinin bunu yapması gerekiyordu. Ben kendimi ortaya koydum. Umarım bundan sonra kimseye kufur edilmez. Bu olaylar son bulur” dedi. Eller ayaklar titriyor Deneyimli oyuncu bircok milli oyuncunun “Acaba bana kufur edecekler mi, tepki gelecek mi?” diye her mac tedirginlik yaşadığını belirterek “Bircok arkadaşımın artık maclarda elleri ayakları titriyor. Ne zaman protesto olacak diye herkes tedirgin. Herkes bu durumdan etkileniyor ve baskı altında topunu oynayamıyor” ifadesini kullandı Arkadaşları destek oluyor Kazakistan macı sonrası morali oldukca bozulan Volkan Demirel’e takım arkadaşları moral veriyor. Başta Emre Belozoğlu ve Dirk Kuyt olmak uzere tum futbolcular sabah antrenmanında tecrubeli kaleci ile konuşarak kendisine destek oldu. Kaleci Volkan Demirel kulup binasında yaşadıklarını anlatırken tum yoneticiler kendisine destek verdi, her koşulda arkasında duracaklarını belirttiler. Sporx
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Demirel: "Ben niye buradayım?"