Fenerbahce'nin kalecisi Volkan Demirel, "2016'dan ilk beklentim, şampiyonluk. UEFA Avrupa Ligi'nde yaşadığımız yarı finali, final ya da kupa olarak aşmak" dedi. Fenerbahce’nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel, Spor Toto Super Lig’de şampiyonluğu hak ettiklerini, UEFA Avrupa Ligi’nde ise finale kadar cıkmayı hedeflediklerini soyledi. Volkan, FBTV’ye yaptığı acıklamada, sarı-lacivertli ekibin az gol yediğini belirterek, "Cok kaliteli oyunculara sahibiz. Gecen senelerde de isim olarak cok buyuk futbolcular geldi ama bu sene cok iyi bir takım olduk. İyi defans yapıyoruz. Pozisyon vermiyoruz" diye konuştu. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini aktaran deneyimli kaleci, "Taraftarlarımız daha farklı galibiyetler istiyor ama 1-0 olsun bizim olsun. Onemli olan 3 puan. Cok iyi bir ortamımız, arkadaşlığımız var. Yabancısıyla, yerlisiyle, hocasıyla inşallah bu işi gotureceğiz" ifadelerini kullandı. Yeni yıldan beklentilerini de dile getiren Volkan Demirel, "2016’dan ilk beklentim, şampiyonluk. UEFA Avrupa Ligi’nde yaşadığımız yarı finali, final ya da kupa olarak aşmak. Cunku bunu yapabilecek bir kadro var. İnşallah bunları başarırız. Cunku şampiyonluğu hak ediyoruz. Hak ettiğimizi alacağımızı da duşunuyorum" şeklinde goruş belirtti. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Fenerbahçe
- Volkan Demirel: "Şampiyonluğu hak ediyoruz"