Fenerbahce sezon başında Al Ahli'ye sattığı Moussa Sow'u geri almak icin ilk teması kurdu. Geri donuşu icin zemin hazırlanıyor Sarı-lacivertliler hic istemedikleri halde 17 milyon euro'luk harika bir teklif aldıkları icin Sow'u sezon başında Al Ahli'ye gondermişti. Ancak bu transferden ne Sow ne de F.Bahce mutlu oldu... Senegalli yıldız Kanarya'ya donmek istediğini belirtirken sarı-lacivertliler de hucum gucunu yukseltmek icin eski yıldızına kanca attı. F.BAHCE, Sow'u yeniden kulube kazandırmak icin ilk ciddi temasını da kurdu. Sarı- lacivertliler, Ali Yıldırım'ın konuğu olarak Al Ahli'nin CEO'su Ahmat Khalifa Hammad'ı İstanbul'da ağırladı. Futbol yonetimlerini geliştirmek isteyen Hammad, Ali Yıldırım'dan ceşitli bilgiler aldı. Yıldırım da ustu kapalı olarak Sow'la ilgili tasarruflarını sordu. Goruşmede Sow'un durumu netleşmedi ancak ilerleyen gunlerde temasların sıklaşacağı oğrenildi. Moussa: Donmek istiyorum F.Bahce ile Al Ahli, Moussa Sow icin masaya otururken Senegalli oyuncu da sarılacivertlilerin işini kolaylaştıracak acıklamalar yapmaya devam ediyor. Sow "Turkiye'ye alışmıştım. Kariyerimin en iyi donemlerini orada yaşadım. Donmek istiyorum" diye konuştu. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Ve Sow masada...