Sarı-Lacivertli takımımızın genc yeteneği Ramazan Civelek, idolunun Barcelonalı Arda Turan olduğunu acıkladı. Fenerbhacemizin resmi dergisine konuşan Ramazan, "Genc Yetenek" bolumunun ilk konuğu oldu. U21 Takımı'nın futbolcusu Ramazan Civelek, gectiğimiz ay Tuzlaspor macında sahne alarak bir de gol atmıştı. İşte 19 yaşındaki Ramazan'ın sozlerinden bazı kesimler... ARDA TURAN BUYUK GURUR İdolumun Arda Turan olduğunu soylemek istiyorum. Barcelona gibi dunya devinde forma giymek cok buyuk bir gurur. Arda Turan’ın hayatını anlatan kitabı da okudum. Bakıldığında kariyeri ufak donum noktalarıyla ilerlemiş ve şu an dunyanın en iyi takımında futbol oynuyor. TOP BENİ SEVİYOR DİYEBİLİRİM Zayıf yonum hucuma donuk bir oyuncu olduğum icin savunmada zaman zaman eksik kalmam. Ancak hocalarım sayesinde bu yonumu de geliştirmeye calıştım ve bu konuda bir yol aldığımı duşunuyorum. İyi yanlarımı sıralamak gerekirse de; başta top tutabilen bir oyuncu olduğumu dile getirmemde fayda var. Bu sayedearkadaşlarımı sahada rahatlatıyorum, cunku iyi paslar atabiliyorum. Gol konusunda da top beni seviyor diyebilirim. Ama bunların hicbiri daha iyi olmak icin yeterli değil, daha cok calışıyorum. HEP UZERİMDE OLUR: KOLYE Bir kolyem var ve her ısınmaya cıktığımda o da uzerimdedir. Maca cıkarken de cıkarıp hocama veriyorum, bu bana kendimi iyi hissettiriyor. Futbol dışında voleybol oynamayı cok seviyorum. Zaman zaman takım arkadaşlarımla voleybol macı yaptığımız da oluyor. superfb
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Fenerbahçe
- Ramazan Civelek: "İdolum Arda Turan..."